Interpretare vis in care apare un bolnav

0
41967
Interpretare vis in care apare un bolnav

Interpretarea viselor in care apare un bolnav. Atunci cand va visati bolnav inseamna ca aveti parte de infidelitate din partea partenerului de viata sau veti fi mintit si tradat de colegii de la locul de munca.

Daca visati un prieten ca este bolnav inseamna ca in viitorul apropiat nu veti avea ghinioane, viitorul va surade si va merge bine in toate si daca visati ca duceti in spate bolnavi inseamna ca in curand veti putea sa va bucurati de foarte multe realizari si veti reusi sa ii ajutati si pe cei din jur.

De multe ori bolnavul din vis este chiar cel care viseaza, iar subconstientul arata astfel ca persoana in cauza si-a pierdut echilibrul sufletesc ori ca trebuie sa lupte pentru a-si rezolva problemele sentimentale sau se poate, in unele cazuri chiar sa fie vorba despre o boala trupeasca pe care o visam.

Cand visati ca sunteti bolnav mai poate insemna si ca in realitate cautati relatii care sa va ajute sa treceti peste probleme psihice si trebuie sa incercati sa va fericiti si de o serie de activitati care v-ar putea periclita sanatata mintala. Cand ingrijiti bolnavi in vis inseamna ca ati scapat de o serie de probleme iar acum urmeaza sa aveti o perioada plina de calm si de armonie.

In alta ordine de idei, daca visati un batran bolnav inseamna ca veti reusi sa va adaptati la probleme zilnice, la rutina pe care cei din jur vi-o impun, va faceti familiar cu toate necesitatile insa atunci cand visati pe cineva drag bolnav, ar trebui sa aveti foarte mare grija deoarece e posibil sa fiti barfit, judecat gresit, ori sa aveti necazuri din cauza unor oameni. In momentul in care visati ca cineva cunoscut zace bolnav la pat inseamna ca ar trebui sa lasati ispitele la o parte, sa duceti o viata mai infranata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare apendicita

bolnav

Daca visati ca fiica sau fiul va sunt bolnavi, visul reflecta de fapt propriile griji asupra sanatatii lor iar daca visati ca dumneavoastra sunteti bolnav inseamna ca in realitate se va intampla exact contrariul si anume veti avea parte de o sanatate de invidiat.

In cazul in care visati ca va certati cu un bolnav inseamna ca veti avea parte de o perioada plina de veselie, de lucruri bune, foarte multa bucurie iar daca visati ca ingenunchiati in fata unui bolnav inseamna ca cineva din familie se va imbolnavi in curand. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care visati ca un bolnav ingenunchiaza in fata unui pat.

Bonavul din vis care este ingrijit de dumneavoastra prevesteste in viata reala foarte multe bucurii, o perioada lipsita de griji, lipsita de ghinioane iar daca visati ca nasul dumneavoastra este bolnav inseamna ca in realitate sunteti o persoana foarte creativa, foarte imaginativa, va folositi la maxim de capacitatile pe care le aveti.

In cazul in care visati ca ce mai bun prieten vi se imbolnaveste inseamna ca in realitate veti pierde un mare dusman, fie acesta dispare din viata dumneavoastra, fie isi pierde interesul.

Pe de alta parte, unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca tu esti bolnav inseamna ca ar trebui sa incerci sa nu te lasi pacalit de oameni, ar trebui sa ai mai multa grija cu tine si sa nu fii atat de credul, deoarece singurul lucru pe care il vei obtine va fi sa fii inselat.

Totusi in cazul in care visezi ca te uiti la un bolnav se spune ca vei avea parte de alinare in caz de necaz vei fi sustinut de cei cunoscuti si bucuriile or veni cu timpul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.