Interpretare vis in care apar legume

0
6451
Interpretare vis in care apar legume

Interpretarea viselor in care apar legume. Atunci cand visati legume este foarte important sa si retineti tipul legumei visate deoarece fiecare leguma are simboluri diferite. De pilda, unele legume pot fi echivalentul in realitate al organelor genitale feminine, iar unele pot fi reprezentantele organelor sexuale masculine.

In general legumele din vis se refera la sanatate, la naturalete, puritate, liniste multa, siguranta sau nevoia omului in realitate de toate acestea. Insa atunci cand visam anumite legume care amintesc de zone ale corpului nostru in realitate inseamna ca vom avea parte de satisfactii sexuale si pe de alta parte, in cazul in care visam legume care in mod normal baloneaza inseamna ca in realitate vom fi foarte indispusi din punct de vedere psihic sau poate chiar vom avea o mica problema de sanatate.

Legumele din vis mai pot reprezenta si o stare deplorabila, o serie de indoieli si lacrimi, mai ales daca visam ca ele sunt vechi, daca visam ca le adunam inseamna ca vom avea parte de belsug iar cei care viseaza ca aduna mazare si ciuperci inseamna ca vor primi critici puterncie, acestea fiind in general o prevestire rea, negativa.

Citește și:  Interpretare vis in care apare otet

legume

Daca visati ca aruncati cu legume inseamna ca veti avea parte de infidelitati, insa acestea vor trece lucrurile vor intra la normal in scurt timp, iar unele legume mai pot simboliza si discutii in cadrul familiei. Legumele de camp in general reprezinta nenorociri, legumele gatite din vis inseamna scandal in casa iar legumele din gradina daca ne apar in vis inseamna ca vom avea parte de multe griji.

Atunci cand visezi ca mananci legume inseamna ca vei avea parte de o pierdere de bani iar daca visam legume stricate inseamna ca ne asteapta mici necazuri, poate chiar surprize neplacute, discutii mai aprinse in cadrul familiei. Persoana care viseaza supa de legume va avea probleme mai grave in familie iar cea care viseaza legume uscate, deasemenea va avea multe certuri in familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.