Interpretare vis in care esti in spital si nu dai de nici un doctor

0
434
Interpretare vis in care esti in spital si nu dai de nici un doctor

Interpretarea viselor vis in care esti in spital si nu dai de nici un doctor reflecta in mare masura situatii in care nu poti efectua o tranzitie din lipsa de suport moral sau material, se refera in general la imposibilitatea de a face o schimbare in bine datorita unor piedici tecatoare.

Daca visezi ca esti in spital si nu poti apela la doctor inseamna ca in realitate o sa urmeze o perioada destul de interesanta.

De asemenea visul mai ilustreaza anumite griji pe care ti le faci din cauza ca nu ai procedat corect intr-o situatie anume.

La fel se poate spune si in cazul unei relatii de prietenie sau de alta natura precum si in cazuri mai particulare cand nu ai tratat o anumita persoana cum se cuvenea.

Daca visezi asa ceva inseamna ca in realitate cauti o rezolvare la un conflict mai vechi si care nu a incetat sa mocneasca, s-ar putea sa cauti cu disperare o cale de a te impaca cu cineva anume.

singura in spital

In cazul in care visezi ca esti in spital si astepti in cabinet insa doctorul nu apare atunci se poate ca in realitate sa ai niste necesitati majore, probabil o sa ai nevoie de sustinerea cuiva pentru a te ridica pe o treapta superioara in cadrul profesiei si o sa primesti in ultima clipa un raspuns negativ, se poate ca din diverse motive sau imprejurari nefavorabile ajutorul promis sa nu mai soseasca.

Daca visezi ca nu mai apare doctorul in timp ce esti internat in spital ilustreaza si neintelegeri in familie, discutii contradictorii avute cu sotia – sotul – neamuri apropiate – contre intre membrii familiei si situatii care necesita o schimbare rapida.

Citește și:  Interpretare vis in care vizitezi pe cineva la spital

De regula semnifica aparitia unei situatii ce trebuie modificata in termeni rezonabili iar daca doctorul nu mai apare reflecta prelungirea agoniei, este un semn ca in viata reala nu se va ajunge la un numitor comun, nu se va gasi solutia optima pentru reglementarea situatiei.

Faptul ca doctorul nu mai apare semnifica in alte interpretari si griji pentru o boala care te pandeste sau o afectiune cronica, scena aceasta presupune faptul ca ai necazuri sau vei avea in curand anumite probleme de sanatate insa se pare ca nu o sa fie nevoie de vreo internare sau ceva asemanator.

Este posibil sa simti in curand simptomele unei boli dar nu o sa cazi la pat si nici nu se intrevede vreo agravare in mod deosebit.

Daca in realitate afacerile nu iti merg prea bine in ultimul timp visul te anunta ca iti faci deja griji cu privire la viitoare schimbari pe care le poti aduce pentru a imbunatati ori remedia ce se mai poate. In acest caz visul arata faptul ca nu se intrevad prea curand sanse de a salva o parte din investitii.

Pe de alta parte un asemenea vis mai poate sa semnifice si o neliniste pe care o ai in raport cu o stare emotionala care persista de foarte mult timp in viata ta. Se poate ca in viitorul apropiat sa nu gasesti intelegere la cineva in care ai incredere destul de mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.