Interpretare vis in care esti un evadat din inchisoare

0
1389
Evadand din inchisoare, Foto: kizaz.com

Interpretarea viselor in care esti un evadat din inchisoare se refera in general la situatii in care o sa scapi sau cel putin o sa incerci sa scapi de situatii care iti displac in mod profund.

Visul in care evadezi din inchisoare prefigureaza o debarasare de un lucru apasator, se poate sa incerci sa scapi de un semntiment care te apasa in mod constant sau de o situatie in care te gasesti de mai mult timp.

Visul in care evadezi din inchisoare se refera la faptul ca in realitate simti ca depinzi foarte mult de cineva si s-ar putea ca in scurt timp sa incerci sa scapi de autoritatea acelei persoane.

In acest vis este foarte important ce alte amanunte apar la inchisoarea din care ai evadat deoarece ar putea ilustra persoane sau situatii din viata ta reala si ar conferi un plus de intelegere visului.

Evadand din inchisoare, Foto: kizaz.com
Evadand din inchisoare, Foto: kizaz.com

S-ar putea de exemplu ca inchisoarea sa fie arhiplina cu alti detinuti iar tu sa scapi iar in acest caz se poate spune ca visul reflecta faptul ca in curand o sa reusesti sa scapi de un anturaj care te sleieste de puteri si iti mananca timpul degeaba. Se poate sa fie vorba si de un colectiv de colegi care te abuzeaza sau profita de pe urma muncii tale.

Daca visezi ca inchisoarea este goala atunci s-ar putea ca in realitate sa incerci sa scapi de un sentiment de singuratate care te apasa de mult timp si caruia nu ii mai faci fata. Faptul ca evadezi sugereaza ca in curand o sa iti gasesti pe cineva cu care o sa ai o relatie de prietenie stabila.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-o tara straina si nu te descurci

In cazul in care visezi ca esti un evadat dintr-o inchisoare in care vezi doar gardieni atunci este posibil ca in realitate sa vrei sa scapi de un cerc de prieteni care fac doar prostii, este posibil sa iti displaca total cu ceea ce se ocupa ei si te simti deprimat din aceasta cauza. Faptul ca in vis reusesti sa scapi de gardienii din inchisoare reprezinta faptul ca in realitate o sa reusesti sa te departezi de anturajul nepotrivit.

In situatia in care visezi ca esti un evadat dintr-o inchisoare plina cu femei atunci in viata reala s-ar putea intampla ca sa scapi de barfele si rautatile unor persoane invidioase care in ultimul timp ti-au facut un adevarat calvar din viata. In aceasta ipostaza se mai spune ca exista sansa sa scapi definitiv de niste datorii pe care le ai de mai mult timp.

De asemenea, s-ar mai putea intampla sa scapi de un dusman care de mult timp iti face doar zile amare si pana acum oricate incercari ai facut nu ai reusit sa il indepartezi. Visul este un semn sigur ca in curand acea persoana te va lasa in pace.

Daca visezi ca esti un evadat dintr-o inchisoare darapanata si neintretinuta este un semn ca in realitate o sa scapi de o situatie financiara precara pe care o ai, cu alte cuvinte visul reflecta faptul ca in scurt timp starea ta financiara o sa inceapa sa isi revina incet incet la cotele normale.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.