Cum seduci femeia Gemeni

0
2668
Cum seduci femeia Gemeni

Femeia Gemeni este de felul sau o femeie mereu in priza, mereu grabita, ea trebuie sa citeasca mult, sa scrie, sa afle, sa spune mai departe, sa impartaseasca, asadar ca sa cuceresti femeia in Gemeni, fie esti priza, ca sa stea conectata la tine, adica izvorul de informatii, fie esti tot un fir care trebuie alimentat si astfel va alimentati impreuna. Si asta numai pentru ca daca nu sunteti cap de afis de pe lista cu informatii, nici macar o geana din ochii femeii in Gemeni nu-si va intoarce atentia catre dumneavoastra. Ea poate fi intalnita la conferinte, la simpozioane, pe salile unei institutii de arta, de invatamant, la o librarie, chiar inainte de un examen, la un chiosc de reviste, ziare, stand si purtand o coversatie interesanta la telefon.

Daca ea isi da seama ca cineva este cu ochii pe trupul ei, atunci femeia in Gemeni va sti cu siguranta sa devina si mai atragatoare decat este, sa devina dragalasa, deoarece poate sa imbrace mereu orice forma, zodia fiind una de aer, una care guvernata de Mercur, de comunicare, va sti ce sa arate, ce sa comunice. Femeia Gemeni poate sa faca si pe neajutorata daca vrea, insa in nici un caz nu va fi astfel, ori pe nestiutoarea, chiar daca o femeia ca ea este un intreg dictionar. Toate aceste gesturi ale ei sunt semne ca mintea sa se misca foarte repede, este agera si poate disimula foarte bine.

Chiar daca detesta sa isi ceara scuze, femeia Gemeni poate intarzia cu siguranta la o intalnire in cazul in care la televizor tocmai se anunta ceva important, iar daca ajunge in cele din urma la acea intalnire, atunci va povesti cu atata pasiune noutatea de la tv, incat barbatul ce o va privi in ochi va fi fascinat de destinul omenirii pe care l-ar putea schimba impreuna. Femeia Gemeni este de felul ei foarte adolescentina, insa poate deveni nonsalanta, fermecatoare, desi lipsita de feminitate adesea, ea nu va fi pasionata de moda, de cosmetice sau de alte tipuri de meschinarii feminine, pe care reprezentantele sexului frumos le utilizeaza cu atata disperare.

Ea cucereste prin ratiune, prin comunicare, vorbeste foarte mult si poate aparea in postura de timida, dar nu e deloc asa, ea face totul pentru a testa. De asemenea, nu ii place sa mearga la restaurante selecte, dar va accepta o intalnire intr-un astfel de loc, tot pentru testarea manierelor partenerului. In prezent, invitatia la film, la teatru, pentru aceasta femeie este depasita, deci pretendentul sau va fi adesea pus in imposibilitatea de a sti incotro sa mearga, incotro sa o duca, dar probabil va face o alegere buna cu locurile in aer liber, ori muzeele cu lucruri neconventionale, pe care aceasta tipa le poate discuta in voie, ea fiind mereu bine informata, mereu vorbareata, dornica sa imparta detalii, idei, ganduri.

Citește și:  Planetele in casa I-a

Pentru femeia Gemeni trebuie sa incerci sa fii practic, sa o implici in cateva activitati in care si-ar putea pune toate cunostintele. Cheam-o la masa si arata-i biblioteca impresionanta pe care o ai acasa, daca ai, daca nu, cumpara o serie de carti noi si spune-i ca nu ai inteles sensul lor, cere-i ajutorul la o lucrare, ori incearca sa o soliciti intr-un subiect care are un mic miez de adevar, chiar daca este un subiect banal, in cazul in care faci putin pe nestiutorul ea va sari una – doua sa dea explicatii. Incearca insa sa nu pari nici prea incult si sa o soliciti cu un motiv intemeiat, altfel ea se va simti oarecum folosita si asa va iesi din viata ta exact ca argintul viu.

femeia Gemeni

Cu aceasta femeie trebuie sa treceti de la subiecte din domeniile de cunoastere, catre subiecte amoroase, insa foarte usor, delicat, cu maniere joviale, chiar imbracate cu bun simt. Mintea sa agera trebuie sa fie intretinuta mereu, in plus femeii Gemeni ii plac barbatii finuti, subtiri, glumeti, care sunt mereu pusi pe sotii, joviali asa cum am mai spus, care apreciaza sexul cu toate noutatile sale stilistice si in nici un caz sexul ca performanta.

In cazul in care credeti ca nu aveti suficiente abilitati cat sa cuceriti femeia nascuta sub acest semn zodiacal, atunci cel mai bine este sa mergeti mai departe si sa va vedeti de propriul drum. Femeia Gemeni are nevoie de plimbari in aer liber, de agitatie, iar ea, cat ar fi de energica, tot vrea un Fat Frumos care sa o implineasca ca  femeie si care sa ii ofere iubire si atentie, mai ales atunci cand are timp liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.