Interpretare vis in care apare o basma

0
12876
Interpretare vis in care apare o basma

Interpretarea viselor in care apare o basmaDaca visezi ca porti o basma inseamna ca vei fi pesimist din cauza unor afaceri pe care trebuie sa le inchei iar atunci cand in vis iti apare o batrana care poarta o basma inseamna ca vei avea o viata fericita alaturi de familie, plina de armonie si de realizari.

De regula basmaua purtata pe cap in vis sugereaza faptul ca vrem sa acoperim ceva, iar daca aceasta este pe cap, singurul lucru la care ne putem gandi este desigur acela ca ascundem un sentiment o emotie, un gand, o ratiune, nu vrem sa dam piept cu ceea ce ni se naste in cap, ori pur si simplu ne este teama sa spunem cu voce tare, deoarece ne inhibam la replicile din jur, nu vrem sa fim criticati sau contrazisi.

In alta ordine de idei, in momentul in care visam ca purtam o basma neagra sau pe cineva care poarta o basma neagra inseamna ca vom avea parte de doliu in familie, ori poate pierdem un prieten si desigur doliul poate fi la nivel sufletesc, insemnand si despartire de persoana iubita.

Citește și:  Interpretare vis in care apare fusta

basma

Pe de alta arte basmaua din vis mai reprezinta si o calatorie apropiata, insa de scurta durata pe care o vom face alaturi de cineva. O basma alba inseamna ca vom primi stiri imbucuratoare, care ne incanta, iar o basma rosie inseamna multe iubire si pasiune in viata noastra.

Desigur, in functie de culoarea pe care o are basmaua din vis, aceasta reprezinta cate ceva, deci o basma colorata ar insemna multa fericire, multe planuri marete realizabile, care ne aduc o armonie si o viata plina de amuzament, de petrecere.

O basma rupta in vis inseamna ca vom reusi sa ne spulberam singuri un vis sau ne lasam daramati de altii, influentati, desigur in mod negativ, ei ne naruiesc toate visele si ne fac sa cadem in neant, fara sa mai avem libertate de exprimare, de actiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.