Pluto in aspectul relational dintre oameni

0
236

Pluto in aspectul relational dintre oameni se stie ca aduce cu sine numai influenta negativa, insa aceasta fiind inteleasa in sensul de pericol, transformare brusca, energia plutoniana aducand si obsesie pentru oamenii din jur, pentru lucruri, gelozie excesiva, constrangere, teroare, infricosare, lupta pentru putere si pentru dominare, furie si multe altele care se pliaza pe aceeasi unda. Astfel putem spune ca Pluto, cat de pitica ar fi ea ca si planeta, emana o energie de nedescris, avand in vedere puterea ei imensa, reusind sa puna oamenii in contextul unor experiente deosebit de profunde, de intunecate si de transformatoare, ajungand pana la a scoate in fata cele mai obsesive si intunecate vointe umane.

Pluto este si cea care pune ratiunea, sufletul uman sa distruga tot pentru regenerare, pentru reconstruire, rupe toate barierele, intra in subiecte tabuu si in tot ce inseamna interzis la nivel fizic, psihic, rational. Pluto poate fi vazuta ca si legatura dintre doua persoane unde una domina iar cealata zace tacuta in sine, insa cea care domina o va face tot intr-un mod ascuns, ilicit adesea, trecand peste orice, abordand orice mijloace. Planeta este si cea care induce toate dorintele care duc la nevoia de schimbare, la renastere spirituala, sexuala, iar uneori intensitatea cu care sunt simtite aceste lucruri este chiar infricosatoare.

Ca si comparatie cu Marte, la fel de periculos si luptator, Pluto testeaza fortele umane chiar pana la limite, insa acesta actioneaza pe sub umbre, spre deosebire de Marte, care, atunci cand vede ceva, lupta deschis si isi insuseste acel ceva. Astfel intr-o relatie intre semeni, daca se infatiseaza Pluto, intervine respingere si atractia, frica de cunoscut si de necunoscut, incercand sa depaseasca ceea ce poate fi atins, insa niciodata lasand in urma, timp in care atinge nefirescul intr-o modalitate fioroasa.

Citește și:  Horoscop luna martie 2013 - zodia Taur

Pluto stie sa faca jocurile atractiei, stie sa lege oamenii unii de altii, sa ii faca sa actioneze impotriva vointei lor, intervenind astfel intre relatiile interumane pana cand termina orice fel de energie, pana cand, indiferent cate suferinti provoaca, isi va indeplini misiunea.

Cand vine vorba de aceasta planeta, atractia dintre oameni devine intr-un fel hipnotica, ea mizand pe conceptul ca „ce nu te omoara, te va face mai puternic”. In concluzie putem spune ca Pluto este si de un real ajutor, avand in vedere ca ea este planeta ce ajuta omul sa scape de ceea ce nu mai este de folos, de ceea ce nu mai are functionabilitate in viata sa, iar omul se opune cu toata puterea (motiv pentru care si este atat de lezat), iar in cele din urma primeste ceva in schimb, ceva nou, ajutand evolutia, vindecarea prin regenerare, constientizarea nevoilor reale.

Astfel, putem spune metaforic, ca Pluto este planeta care joaca rolul unui medic, ce scoate din pacientul sau o inima bolnava care inca il tine viata si ii pune una noua, total functionala, vivace si plina de inedit, insa numai dupa ce i-a testat toate limitele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.