Interpretare vis in care apare un obraz

0
1764
Interpretare vis in care apare un obraz

Interpretarea viselor in care apare un obraz. Atunci cand visezi un obraz curat inseamna ca vei avea parte de fericire iar daca visezi un obraz foarte frumos si fin inseamna ca cineva iti face o bucurie sau vei intalni un om bun care iti va fi alaturi toata viata.

Un obraz gras si rumen daca iti apare in vis reprezinta multa bogatie si castiguri mari, de vreme ce un obraz urat, hidos, plin de bube reprezinta faptul ca nu trebuie sa ai incredere in oricine si sa iti vezi de ale tale in viata.

Daca visezi obrazul mai mult oameni inseamna ca trebuie sa speri deoarece viata ta va lua o intorsatura frumoasa, insa daca visezi obrajii tai mai mari sau mai grasi fata de cum sunt ei in realitate inseamna ca vei avea un mare castig financiar, insa daca este mai mic si mai slab decat il ai de fapt inseamna ca vei avea mici pierderi sau iti dai seama ca iti lipsesc multe.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o purificare

Un obraz negru in vis reprezinta faptul ca vei avea parte de foarte intamplari nefericite care te fac sa plangi, iar daca visezi un obraz slab si galben, palid inseamna ca vei avea un mare necaz.

Se mai spune ca daca iti visezi obrazul inseamna ca vei cunoaste un om de seama care te va ajuta, daca iti vei visa obrazul in oglinda inseamna ca vei avea parte de mult dor, de melancolie, iti doresti sa te reintalnesti cu un om pe care nu l-ai mai vazut de mult si pe care il iubesti.

Daca iti visezi obrazul curat si limpede, aratos, inseamna ca ai facut unele promisiuni si nu te-ai tinut de ele. Obrazul in oglinda mai prevesteste si multa distractie iar daca visezi ca ai un obraz batran, plinde riduri inseamna ca vei avea parte de o perioada plina de tristete, de suparare, certuri cu cei din jur si multa agitatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.