Interpretare vis in care apare un certificat

0
1444
Interpretare vis in care apare un certificat

Interpretarea viselor in care apare un certificat. Atunci cand visezi ca ceri un certificat de garantie inseamna ca in realitate nu ai incredere in cineva sau in ceva anume, motiv petru care ai nevoie de certitudine.

Atunci cand visezi ca oferi cuiva un certificat inseamna ca prin comportamentul tau ai castigat multa incredere de la cei din jur si ti-ai facut prieteni multi, iar acum te bucuri de tot ceea ce poate fi bun in viata.

Atunci cand visezi un certificat de deces inseamna ca vei avea parte de o mare suparare in familie iar un certificat de nastere inseamna o viata cu totul noua sau schimbari insa cu cateva mici probleme, chiar daca in cel din urma totul se va rezolva.

Un certificat medical inseamna ca veti avea parte de multa sanatate pe un termen lung, nu va veti imbolnavi deloc.

Certificatul de nastere mai inseamna si faptul ca va constientizati propriul caracter, aveti identitate bine conturata, sunteti sigur pe propria persoana si nimci nu va poate face sa dati inapoi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un carlig

Un certificat de casatorie ori de nastere mai poate insemna si faptul ca intr-un final vi se recunosc toate partile bune si va sunt laudate iar ideile si gandurile va vor fi apreciate si poate chiar puse in practica, e posibil sa va si impuneti ca si personalitate in cadurl unei societati.

Un certificat de garantie mai sugereaza si faptul ca sunteti o persoana corecta, nimic nu va poate face sa apelati la falsitate iar atunci cand visati un astfel de certificat mai poate insemna si faptul ca ii suntineti pe cei din jru cu sinceritate, le oferiti incredere, totul este fatis, fara ascunzisuri, criterii pe care de altfel va si bazati in viata si pe care le asteptati si de la cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.