Interpretare vis in care mananci carne cruda

0
3581
Interpretare vis in care mananci carne cruda

Interpretarea viselor in care mananci carne cruda are legatura cu pierderi financiare sau neintelegeri cu persoanele cu care esti in contact. Faptul ca mananci carne cruda simbolizeaza intampinarea unor greutati in obiectivele imediate, poti sa te astepti la intarzieri si unele neajunsuri rezultate in urma discutiilor purtate cu sefii, partenerii sau colegii de munca.

Referitor la aspectul familial sau relational carnea cruda simbolizeaza tratarea unor probleme cu mai multa patima ca si de obicei, s-ar putea ca in casa sa se iveasca ocazia dezbaterii unei probleme spinoase mai vechi care nu a fost inca lamurita. Acest vis mai simbolizeaza si deceptii, minciuni si tradari din partea celor apropiati.

S-ar putea sa auzi vesti despre lucruri care pana acum ti-au fost ascunse de catre familie sau neamuri, este posibil ca in curand in viata reala sa ai de-a face cu persoane care nu vor fi cinstite cu tine si de pe urma carora vei ramane cu un gust foarte amar.

Visul in care te pregatesti sa mananci carne cruda de vita inseamna ca s-ar putea sa te pregatesti pentru o activitate grea si de durata, presupune eforturi sustinute cu un scop bine definit. Poti sa treci prin sita unor examene sau poate sa urmeze o campanie de pregatire intr-un domeniu profesional.

mananci carne cruda

Visul in care vezi carne de porc cruda in fata ta si te pregatesti sa o mananci arata treburi neterminate, afaceri nefinalizate sau misiuni neduse pana la capat. In cazul in care visezi asa ceva se poate ca in viata reala sa te fi apucat de un lucru fara sa il termini asa cum se cuvine.

Citește și:  Interpretare vis in care faci de mancare in bucatarie si nu iti iese mancarea

Exista sansa ca in curand sa ti se impuna sau sa te hotarasti tu ca sa reiei o actiune, sau eventual sa reincepi un program. La fel de bine se poate sa iti vina ideea subita de a repeta o discutie cu cineva, o discutie care in trecut nu te-a multumit ori nu ti-a adus lamuririle necesare.

Daca visezi ca mananci carne cruda de porc inseamna ca vei afla noutati care te vor intrista peste masura, este foarte posibil sa auzi de la o cunostinta sau un prieten ca nu te mai sustine intr-o activitate sau intr-un program anume. Se poate sa fie vorba si de noutati aflate intamplator care iti vor modifica programul propus in asa fel incat ti se va da peste cap o intreaga afacere personala.

Din anumite puncte de vedere visul acesta mai este asimilat si cu ghinioanele de tot felul, ghinioane in relatiile cu oamenii, ghinioane la locul de munca sau nesanse in activitati ce tin de administrarea banilor casei.

Visul in care mananci carne cruda mai semnifica si faptul ca ai luat sau vei lua o hotarare importanta de a lua taurul de coarne intr-o anumita problema personala. In acest caz s-ar putea ca hotararile pe care le vei lua in curand sa iti aduca mari batai de cap si relatii incordate cu apropiatii. Daca ti-ai fixat un obiectiv in aceasta privinta inseamna ca urmatoarea perioada va fi una destul de dificila si presarata cu tot felul de intrigi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.