Interpretare vis in care primesti o palma

0
7600
Interpretare vis in care primesti o palma

Interpretarea viselor in care primesti o palma se refera in general la reglarea unor divergente cu cineva.

Daca visezi ca primesti o palma de la o fata inseamna ca o sa te impaci cu o persoana, s-ar putea chiar sa fie vorba de niste certuri marunte in urma carora o sa iti strici o relatie dar in cele din urma totul se va rezolva cu bine.

Daca visezi ca primesti o palma de la un parinte este un semn ca in viata reala nu ai destula grija fata de ceva sau cineva, se poate ca nu acorzi destula atentie unor sarcini in familie, ai discutii in casa cu un membru al familiei care o sa iti reproseze ceva anume.

In cazul in care visezi ca primesti o palma de la o persoana necunoscuta s-ar putea sa fie vorba de faptul ca nu o sa bagi destul in seama pe cine trebuie, reprezinta o situatie viitoare in care o sa te comporti cu nasul pe sus fata de cineva care nu merita asa ceva.

In alte interpretari asemenea vis simbolizeaza unele neplaceri cauzate de cineva care te va duce pe o pista gresita, o persoana te va duce de nas cu un scop anume si iti vei da seama pana la urma.

Daca visezi ca cineva te palmuieste inseamna ca in viata reala o sa te tezesti la realitate in legatura cu o persoana sau cu o situatie mai aparte. Visul ilustreaza faptul ca nu o sa fii apreciat(a) la valoarea ta, onoarea ta s-ar putea sa fie calcata in picioare.

palma

Daca in realitate simti ca nu ti se iau in considerare calitatile si experienta intr-un domeniu sau intr-o profesie atunci acest vis semnifica faptul ca in scurt timp totul va intra pe un fagas normal, doar ca mai intai o sa trebuiasca sa incepi o discutie serioasa cu colegii sau superiorii tai.

Citește și:  Ghicitul in palma - Linia Destinului

Daca ai o afacere si te simti nebagat suficient in seama de un partener atunci este posibil ca in scurt timp sa il iei la discutii si sa lamuriti anumite aspecte.

La fel se poate transpune asemenea scena si in planul familial unde s-ar putea ca cineva din casa sa treaca cu buna stiinta peste onoarea sau vointa ta. Asemenea vis este ca un semn care prevesteste ca nu este in regula o anumita relatie de prietenie sau amoroasa, cineva nu te ia in serios, trece cu usurinta peste deciziile tale, nu iti recunoaste meritele si calitatile, incearca sa iti suprime unele dorinte.

Visul in care primesti o palma de la o persoana in varsta este un semn ca in realitate o sa trebuiasca sa fii mult mai precaut(a) si intelept cu relatiile din jur, nu trebuie sa te avanti si sa judeci la repezeala pe cineva anume chiar daca esti tentat(a) de multe ori sa raspunzi cu aceeasi moneda.

Visul in care primesti o palma intr-un loc public si iti este rusine apoi de situatia jenanta in care te afli prevesteste faptul ca in viata reala o sa nimeresti intr-o situatie destul de confuza in care s-ar putea sa iti arati valoarea adevarata dupa ce o persoana invidioasa vai ncerca sa te discrediteze in ochii celorlalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.