Interpretare vis in care apare un erou

0
1231
Interpretare vis in care apare un erou

Interpretarea viselor in care apare un erou. Atunci cand visezi ca esti un erou acesta simbolizeaza de fapt puterea ta interioara insa si punctele slabe pe care le poti avea. De regula, visul in care apari ca si un erou inseamna capacitatea de determinare a nivelului de incredere, dar mai reprezinta si puterea de a face fata cu curaj secretelor inconstientului si vietii cu toate provocarile ei.

Atunci cand visezi ca esti un erou inseamna si ca esti decis ca sa iti rezolvi toate problemele si ca ai multe idealurile, pe care le vei face incetul cu incetul. Daca visezi ca ai murit ca si un erou inseamna ca dai mult prea multa importanta unor lucruri si ca trebuie sa iti temperezi caracterul.

Se mai poate vorbi si de faptul ca individul care se viseaza a fi erou simte in realitate nevoia sa fie apreciat, sa fie adorat de cei din jur, considera ca face totul insa in realitate rezultatele nu sunt doar ale sale. Iar atunci can visezi ca faci un act eroic se mai poate spune si ca cei din jur te vor barfi, iti vor aduce multe critici, te vor vorbi de rau, mai ales pentru ca de fapt ai gresit mult in trecut si nu stii sa iti respecti promisiunile.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o ucenicie

Atunci cand visezi ca o persoana cunoscuta tie se poarta asemeni unui erou inseamna ca trebuie sa profiti de perioada ce urmeaza avand in vedere ca norocul va fi de partea ta mai ales in investitiile financiare.

Atunci cand visezi un erou, acesta fiind reprezentat atat in desene animate cat si unele filme, ca fiind jumatate zeu si jumatate uman, poate sa simbolizeze exact partea duala a omului, a individului care viseaza adesea, un caracter care sta la baza propriei realizari.

Pe de alta parte mai poate fi invocata si dorinta de avansare, puterea de a face fata in orice circumstante, oricat de multe obstacole ar gasi in preajma, sau oricat de multe piedici i-ar pune cei din jur.

Atunci cand visezi un erou infrant de puterile malefice inseamna ca in realitate vei avea parte de exagerare, nu-ti cunosti adevaratele forte si din acest motiv e posibil ca la un moment dat sa cazi, sa clachezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.