Interpretare vis in care apare o sirena

1
4206
Interpretare vis in care apare o sirena

Interpretarea viselor in care apare o sirena. Atunci cand visezi o sirena inseamna ca nu trebuie sa ai incredere in promisiunile tuturor, sa nu te lasi prada sentimentelor de moment iar daca visezi ca o auzi inseamna ca primesti vesti care nu prea te intereseaza pe tine personal, cand visezi ca iti canta o sirena inseamna ca vei avea parte de o iubire arzatoare care iti va face doar rau, vei avea trairi de distrugere individuala, vei cadea prada depresiei, iar daca visezi o sirena in apa inseamna ca ti se arunca piedici in iubire, cineva iti pune bete in roate intre tine si partenerul de viata.

Sirena din vis mai poate fi si o atentionare asupra unei tragedii pe care esti pe cale sa o intampini sau asupra unei greseli fatale pe care esti pe cale sa o comiti. Cel mai bine este sa incerci sa fii temperat o perioada si sa nu te grabesti in a lua decizii importante.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cantec

1 COMENTARIU

  1. Nu e de rau! Am visat ca eu eram sirena si eram frumoasa si buna, aveam un inel pe deget care lumina puternic in diferite culori si rezonau cu alte lumini transmise de inima unui siren. Suna ciudat, dar asa am visat. Ce inseamna, habar n-am!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.