Interpretare vis in care apare o busola

0
12
O busola Sursa: campul-magnetic-fizica-kretzulescu.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o busola. Atunci cand visezi o busola inseamna ca iti faci multe griji deoarece cu ajutorul unei busole in vis vrei sa schitezi o cale de iesire, cauti metode de a iesi din situatii dificile, deci e posibil sa te afli intr-o incurcatura, pe care nu prea stii cum sa o depasesti. Se mai spune ca atunci cand visezi o busola vei intampina foarte multe greutati la locul de munca mai ales daca ai de terminat unele lucruri, simti ca ti se pun obstacole din senin si nu mai ai energie pentru nimic.

O busola Sursa: campul-magnetic-fizica-kretzulescu.blogspot.com
O busola
Sursa: campul-magnetic-fizica-kretzulescu.blogspot.com

Busola din vis mai arata si faptul ca simtim nevoia de un sprijin din exterior, vrem sa primim indicatii deoarece noi nu suntem in stare sa luam decizii, efectiv ne simtim debusolati, e posibil sa avem nevoie si de un exemplu de urmat.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca busola din vis reprezinta exact opusul a ceea ce am spus anterior si anume faptul ca suntem persoane independente, avem simtul raspunderii, suntem in stare sa actionam pe cont propriu, insa cautam cu sete drumul cel bun si facem alegerile care ne avantajeaza in viata deoarece in cele din urma suntem ceea ce alegem sa fim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here