Interpretare vis in care apare o celula

0
477
Interpretare vis in care apare o celula

Interpretarea viselor in care apare o celula. Atunci cand visezi o celula inseamna ca vei suferi foarte mult de singuratate ori ai sentimentul ca cineva te-a prins intr-o capcana, te-a incatusat, nu te lasa sa te exprimi. Consulta deasemenea si simbolul pentru inchisoare.

De cele mai multe ori celula din vis poate sa simbolizeze chiar propriul nostru suflet pe care nu vrem sa-l deschidem in fata celor din jur, ceea ce poate insemna ca vom avea probleme de comunicare.

Atunci cand visam o celula dintr-un penitenciar inseamna ca sunte prinsi intr-o stare de asteptare, lucrurile pe care ni le-am propus nu se vor rezolva prea curand, ori chiar deloc, iar daca celula este deschisa inseamna ca viata noastra va cunoaste un alt drum, va interveni o schimbare de proportii pe care nu o putem amana sau anula.

In cazul in care visam o celula intunecata inseamna ca asteptam ca cineva sa ne spuna o decizie, o hotarare pe care a luat-o in legatura cu viitorul nostru sau cu ceea ce ne priveste. Atunci cand visezi ca participi la o bataie intr-o celula inseamna ca va trebui sa iti modifici modul de gandire si de actionare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare diadema

celula

Pe de alta parte atunci cand visezi ca cineva te inchide intr-o celula de inchisoare inseamna ca trebuie sa ai grija ce vorbesti deoarece e posibil sa fii prins cu fapte murdare, iar in cazul in care visezi ca alti oameni, cunoscuti sau necunoscuti de tine sunt bagati intr-o celula la inchisoare inseamna ca trebuie sa fii mai atent la sanatatea ta ca sa nu te infectezi cu vreo boala, mai ales care se transmite pe cale sexuala.

In alta ordine de idei, atunci cand visezi ca stai intr-o celula inseamna ca te inchizi in tine, te blochezi in propriile iluzii, ceea ce te inconjoara este o totala falsitate, e posibil sa fii prins intr-o mare minciuna sau sa fii blocat spiritual si mental.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca stai intr-o celula, aceasta reprezinta de fapt legaturile dintre tine, ca si individualitate si planurile universului, dandu-ti putere de creatie, originalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.