Interpretare vis in care iti este foarte sete si cand bei apa ai in gura nisip

0
781
Interpretare vis in care iti este foarte sete si cand bei apa ai in gura nisip

Interpretare visu in care iti este foarte sete si cand bei apa ai in gura nisip reprezinta o suferinta indelungata, simbolizeaza faptul ca suferi de ceva foarte grav, o boala, o afectiune sufleteasca care te afecteaza de foarte mult timp si inca nu ai gasit rezolvarea.

Faptul ca nu poti sa iti astamperi setea sau bei apa insa simti nisip in gura are o conotatie mai putin placuta si anume faptul ca orice rezolvare gasita la problemele tale nu da rezultate, solutiile alese pentru a-ti rezolva problemele nu sunt potrivite si nu au efectul dorit.

In asemenea situatie ar fi bine sa te sfatuiesti cu cineva mai priceput decat tine pentru a gasi un raspuns potrivit la o problema anume. Singura ipostaza in care acest vis este pozitiv este atunci cand in cele din urma reusesti sa iti potolesti setea, acest sentiment de sete dispare. In acest caz se poate spune ca totul va fi bine, lucrurile vor intra pe un fagas normal si nemultumirile vor disparea.

In caz contrar previziunile referitoare la viitor nu sunt deloc imbucuratoare. Daca te apleci sa bei dintr-un rau si simti nisip in gura inseamna ca nu ai spor la serviciu. Daca vrei sa bei dintr-un lac si patesti acelasi lucru e un semn ca agoniselile tale sunt in primejdie, daca ai o cana in mana din care vrei sa bei  e semn ca nu te vor ajuta prietenii intr-un impas. Putine sunt cazurile in care nisipul intr-adevar are aspecte pozitive si depinde cu ce alte simboluri vine in contact.

Citește și:  Interpretare vis in care esti surprins de o inundatie mare si te zbati sa supravietuiesti

esti insetat

Alminteri nisipul sugereaza instabilitate, ca e vorba de instabilitate emotionala, materiala, familiala, spirituala sau de orice alta natura, incercand sa iti astamperi setea cu nisip simbolizeaza mai degraba situatia iluzorie in care ai vrea sa stingi focul cu benzina. Arata ca, pe undeva, ai interpretat gresit situatia si nu vei ajunge nicaieri.

Incearca sa vezi daca nu cumva ti-ai pus increderea in cine nu trebuie, incearca sa vezi daca locul de munca este cel potrivit pentru tine sau daca setul de valori la care te raportezi este cel corect. Acest tip de vis sugereaza faptul ca te-ai bazat pe ceva ce nu ramane la fel. Este un lucru schimbator in care ti-ai pus nadejdea si nicidecum nu te va multumi.

Pentru cei care inca sunt necasatoriti ori nu au partener(a) de viata e un semn care ar trebui sa le dea de inteles ca este timpul pentru a-si gasi o pereche, dar nu inainte de a face o alegere chibzuita in aceasta privinta. Pentru cei indragostiti e un semn de dor puternic fata de persoana iubita, un dor pe care nu vor reusi sa il stinga.

In unele culturi mai poate insemna si corupere spirituala, sau compromitere. Daca te afli intr-o astfel de situatie, adica ai intrat in ceva combinatii sentimentale sau materiale si te-ai compromis cu ceva atunci visul acesta este un semn clar ca nimic nu va ramane ascuns si va iesi la suprafata cat de curand, caz in care imaginea ta va avea de suferit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.