Interpretare vis in care apare o caleasca mergand

0
2668
Interpretare vis in care apare o caleasca mergand

Interpretarea viselor in care apare o caleasca mergandAtunci cand visezi o caleasca mergand inseamna ca vei avea parte de un castig mare din chestiuni marunte. O caleasca cu doi cai inseamna ca vei pierde o suma de bani importanta, posibil chiar sa nu iti salariul de la locul de munca ori sa il iei cu intarziere.

Caleasca cu un singur cal inseamna ca cei din jur te vor onora, te vor cinsti, vei primi mult respect. Daca visezi ca te plimbi cu o caleasca prin intuneric incercand sa gasesti ceva inseamna ca in familia ta exista multe ascunzisuri si va feriti unul de altul sa nu va aflati secretele.

Ar trebui sa fiti mai deschis. Daca visezi ca mergi in caleasca iar asta iti produce placere inseamna ca vei avea parte de un castig insemnat iar daca acea caleasca este rupta inseamna ca vei avea mici conflicte in familie, mai ales cu membrii mai mici ai acesteia.

Citește și:  Interpretare vis in care apare guma

caleasca

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvantul „trasura”.

Atunci cand visezi o caleasca frumoasa inseamna si ca iti cunosti bine calitatile si te pretuiesti, ai multe teluri inalte si in plus ai parte de relatii cu oameni sus pusi ceea ce te va ajuta foarte mult.

Atunci cand visezi ca cineva cade din caleasca inseamna ca lucrurile merg prost in viata ta, vei reusi sa iti pierzi pozitia la locul de munca, poate sa ocupi o functie mai marunta, ori pur si simplu sa pierzi pe cineva care ti-a fost aproape, care te-a sprijinit si acum nu te mai sprijina deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.