Luna in relatie cu Uranus

0
370
Luna in relatie cu Uranus

Luna in conjunctie cu Uranus aduce la un anumit moment in viata o serie de schimbari foarte importante pe plan emotional, pe planul casei, al familiei, venind si cu schimbari de comportament neasteptate. Astfel ca indivizii nascuti sub acest context astral vor avea o cariera fulgeratoare, ce va schimba mereu, iar dispozitia lor se va caracteriza ca fiind schimbatoare, bizara si haotica intr-o oarecare masura, acestea fiind aduse desigur de Uranus.

Magnetismul va fi astfel foarte puternic fata de cei din jur, se va manifesta uneori impotriva, deci in dezavantaj. Nativii vor fi mai repede abrubti, adesea iritabili, iar asta inseamna ca cel mai bine este sa nu se tempereze, sa nu lase agresivitatea sa stea in calea dorintei de a progresa deoarece calitatile sunt extraordinare, inventivitatea este la cote maxime, chiar neobisnuite si e pacat sa se piarda din cauza excentricitatii sau al altor aspecte negative.

In aceste situatii se poate pierde din personalitatea care in mod normal ar ajuta la evolutia in viata. Pozitia aceasta a Lunii da nativilor care nu au preconceptii sau orice fel de infranari, o atingere chiar de geniu.

Luna in Opozitie cu Uranus este un context mai putin fericit avand in vedere ca aduce necazuri neprevazute, dificultati de orice natura, iar aici trebuie avut grija mai ales cu strainii, cu persoanele cunoscute recent, trebuie evitate amicitiile ce apar la ordinea intamplarii. Totusi un aspect favorabil pentru unii este acela ca va aparea o fascinatie fata de sexul opus, desi o anumita persoana din exterior va cauza o nefericire de proportii si va aduce multa durere.

Citește și:  Luna in relatie cu Neptun

Uranus in relatie cu Luna

Aceasta conjunctura va predispune si la accidente, la experiente mai bizare, se intampla constant ca nativii sa sa faca lucruri pe cate in cele din urma le regreta, apare si excentricitatea insa va fi vazuta ca o instabilitate de cei din jur, ca o ciudatenie, cu idei extremiste si uneori neobisnuite.

Luna in trigon cu Uranus ofera pasiune fata de stiintele ascunse, aspectele sunt benefice, apare si un mare grad de originalitate, de constructivitate, de inventivitate, se poate spune ca nativii au chiar puteri de vindecator si magnetice, vor reusi sa se elibereze de conventii in momentul in care mintea lor cea inalta reuseste sa se trezeasca la viata si sa patrunda in cele mai adanci incatusari ale sufletului, trecand peste cei din jur si peste conditiile impuse de ei. Caracterul nativului este unic in diverse feluri si mai mult decat atat, va fi capabil sa gaseasca mereu solutii si drumuri noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.