Interpretare vis in care apare o clopotnita

0
607
Interpretare vis in care apare o clopotnita

Interpretarea viselor in care apare o clopotnita. In traditia romaneasca se spune ca daca visezi o clopotinita aceasta aduce cu sine multa dragoste, prieteni de nadejde si poate avea chiar conotatii sexuale, sugerand ambitii mari, sperante si scopuri ce ti se vor implini ori pe care urmeaza sa le indeplinesti.

Daca visezi clopotnita unei biserici care sta aplecata inseamna ca vei depune mult efort la locul de munca si ca intr-un final iti vei indeplini dorintele. Oamenii tineri care viseaza o clopotnita pot intalni in realitate o persoana de sex opus care va fi foarte interesanta.

Atunci cand visezi o clopotnita stricata inseamna ca vei avea parte de dezamagiri in privinta celor mai recente planuri pe care ti le-ai facut sau ca cineva din familia ta se poate imbolnavi.

Atunci cand visezi o clopotnita mai inseamna si ca in realitate ti se va oferi toata iubirea de care ai nevoie, in plus cunostintele pe care le ai, prietenii, iti sunt sinceri si devotati, te ajuta mereu si tin la tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un anteriu

Totodata clopotnita din vis reprezinta si faptul ca esti un om ambitios, scopurile tale vor fi implinite, te bucuri de mult succes in randul oamenilor de acelasi nivel cu tine, ai mari sperante sa ii ajuti pe cei din jur si niciodata nu uiti de unde ai plecat.

Clopotnita din vis mai poate fi interpretata si din punct de vedere social, mai ales daca este visata de tineri, ea simbolizand faptul ca acestia vor avea aventuri amoroase foarte incitante si pline de surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.