Interpretare vis in care apare un cinci

0
530
Interpretare vis in care apare un cinci

Interpretarea viselor in care apare un cinci. Atunci cand visezi cifra cinci, aceasta poarta simbolul evolutiei, al ascendentei, reprezentand o etapa de tranzitie, mai ales in traditia romaneasca.

Insa, in filosofia chinezeasca se spune ca numarul cinci, acesta fiind un numarul de mijloc, este cel care imbina femininul (yin) cu masculinul (yang), devenind astfel un numar care da viata, deci care poate sa simbolizeze in viata reala faptul ca sotia ta poate sa ramana insarcinata, ori vei avea parte de activitati noi.

Pe de alta parte in traditia musulmana, numarul cinci este un numar sacru, mai ales pentru ca el apare in texte sacre, in legende si in mituri.

Chiar si imaginea pentagramei il contine, el reprezentand omul aflat in picioare, avand picioarele si mainile departate. Crucea deasemenea, cea care figureaza centrul, punctul de intalnire al liniilor perpendiculare, simbolizeaza aceasta cifra magica. Astfel in momentul in care visati cifra cinci, inseamna ca veti avea parte de intregire spirituala, de o viata armonioasa, plina de sensuri.

Citește și:  Interpretare vis in care apar cifre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.