Interpretare vis in care apare un morcov

1
13702
Interpretare vis in care apare un morcov

Interpretarea viselor in care apare un morcovAtunci cand visezi un morcov inseamna ca vei avea parte de mult stres, acumulezi energie la nivel psihic insa trebuie sa o si consumi, iar aici cel mai mult recomandat este exercitiul fizic. Morcovul din vis reprezinta si faptul ca in realitate vei avea parte de sanatate, de vitalitate, ai o mare dorinta de izolare, vrei sa fugi insa soarta iti este schimbatoare.

Daca visezi morcovi se spune ca vei avea foarte multe castiguri materiale in familie, vei avea o casa mare, copii multi si veti trai in armonie, tot in acest context se mai poate vorbi si despre o mostenire, o eventuala suma de bani foarte mare care te ia prin surprindere, desi unele traditii spun exact contrariul evidentiind mai ales ghinioanele, piedici mici care insa te supara.

suc de morcovi

Daca visezi ca cumperi morcovi inseamna ca vei avea un necaz mare, daca visezi ca dezgropi morcovi inseamna ca vei avea suparari mai mici iar daca visezi o legatura de morcov inseamna ca vei avea un copil in curand, tu sau cineva din familie. Daca visezi un morcov foarte mare inseamna ca depui foarte mult efort la locul de munca insa nu esti rasplatit pe masura, daca visezi ca mananci morcovi inseamna ca nu vei avea nici o problema de sanatate.

Daca visezi morcovi se mai spune ca acestia reprezinta frica, multa oboseala, teama fata de ceva nume, trairi intense, nu ai incredere in puterile tale, esti inhibat, iti lipseste tupeul, dorinta de a face ceva, esti lipsit de caracter, cei din jur fac ce vor cu tine, intampini multe obstacole si nu mai poti progresa.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un desert (dulce / pustiu)

Morcovul din vis mai arata si faptul ca cineva iti va da o veste buna in curand. Se mai spune ca semintele de morcov prevestesc multi copii, energie si o viata lipsita de boli iar daca visezi ca mananci morcovi inseamna ca ai foarte multa energie, esti plin de viata, plin de idei si trebuie sa faci ceva ca sa consumi toata energia, indicat fiind sa depui mai mult efort trupesc ca sa nu mai fii atat de agitat.

morcov

Morcovul din vis are si o interpretare sexuala, avand in vedere ca el face referire la organul sexual masculin, deci la falus, ceea inseamna ca, daca apare in visele barbatilor, aduce multa virilitate si capacitate de reproducere.

Daca visezi ca esti carotat inseamna ca cineva isi va bate joc de munca ta si te va fura, daca visezi radacini de morcov inseamna ca ai facut o promisiune in graba si trebuie sa ai grija sa te tii de ea. Morcovul mai este si simbolul sireteniei, al escrocheriei si al furtului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.