Interpretare vis in care te pravalesti de pe un munte

0
1425
Interpretare vis in care te pravalesti de pe un munte

Interpretarea viselor in care te pravalesti de pe un munte reflecta in mare masura o panta descendenta, chiar abrupta, pe care o sa intre viata ta in urmatoarea perioada.

Daca visezi ca incepi sa te pravalesti la vale de pe varful unui munte inseamna ca in viata reala o sa cazi intr-o mare dizgratie in fata cuiva sau in fata semenilor tai, visul simbolizeaza pierderea unui statut important si plin de glorie, semnifica pierderea averii sau distrugerea imaginii.

Daca visezi ca te pravalesti de pe un munte inalt este cu atat mai dezastruos deoarece este un semn care te anunta ca vei cadea din drepturile tale, s-ar putea sa iti pierzi onoarea si unele beneficii pe care le ai in momentul de fata.

Visul in care te pravalesti de pe un munte sugereaza faptul ca nu mai esti in stare sa te mentii intr-o pozitie de top indiferent de domeniul in care profesezi sau daca este vorba de un plan spiritual. Cert este ca asemenea vis anunta o decadere morala sau materiala, o schimbare dramatica de situatie care te va duce la locul de unde ai pornit.

De regula, asemenea vis ar trebui sa te ingrijoreze doar daca ocupi un post mare, ai o functie importanta sau daca esti un om foarte instarit alminteri nu ar avea nici o logica si totusi, in situatia in care esti o persoana educata si cu mari pretentii ideologice s-ar putea ca o asemenea scena sa prevesteasca o prabusire morala, un fel de delasare sau neincredere in idealurile si conceptele tale.

cazi de pe munte

Daca visezi ca te pravalesti de pe un munte inseamna ca in realitate umbli printre nisipuri miscatoare, nu poti avea incredere in cei din jurul tau, ai motive mari sa te indoiesti de cineva anume sau de o situatie in care esti sau o sa te nimeresti in curand.

Citește și:  Interpretare vis in care mananci varza cruda sau murata

Visul face aluzie si la necredinta, ilustreaza momente delicate in care este posibil sa iti pierzi vointa si taria de a ramane fidel(a) unui punct de vedere sau unei cauze. In aceasta ordine de idei se poate spune ca in curand cineva sa te influenteze de asa maniera incat o sa te faca sa iti parasesti vechile obiceiuri sau planuri, si nu o sa fie in directia cea buna.

Daca in viata reala cineva se invarte pe langa tine incercand sa te convinga sa faci ceva anume sau sa adopti un anumit fel de atitudine atunci visul este un semn ca trebuie sa te feresti de acea persoana cu orice pret.

Totodata, asemenea vis te previne ca in viitorul apropiat sa iti iei masuri de precautie in orice intreprindere financiara sau profesionala, te pregateste pentru greutati foarte mari si situatii periculoase in care, daca nu esti atent(a), o sa ai de pierdut foarte mult.

In cazul in care visezi ca te pravalesti de pe un munte si ajungi pana jos intr-o vale atunci s-ar putea ca in viata reala sa nu mai fie nimic de facut, te asteapta o perioada grea de lipsuri si certuri in familie, iti vei pierde castigurile si faima, o sa iti strici imaginea si vei avea mult de luptat pentru a-ti recastiga statutul pierdut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.