Interpretare vis in care ai fost muscat de un sarpe veninos si nu ai antivenin

0
17331
Interpretare vis in care ai fost muscat de un sarpe veninos si nu ai antivenin

Interpretarea viselor in care ai fost muscat de un sarpe veninos si nu ai antivenin reflecta in multe cazuri un necaz din partea cuiva iar in alte situatii reprezinta stari de anxietate pronuntata.

Daca visezi ca te musca un sarpe veninos si nu ai antivenin semnifica faptul ca o sa ai de-a face cu o persoana foarte vicleana care este posibil sa te raneasca intr-un fel sau altul, visul ilustreaza o paguba sau o pierdere pornita din cauza unei inselaciuni.

sarpe veninos

Sarpele in vis simbolizeaza foarte multe lucruri insa in special el se refera la persoane foarte dibace care stiu sa isi ascunda sentimentele sau, in alte cazuri, se refera la personaje lipsite de sentimente, oameni foarte calculati si reci.

Daca ai un asemenea vis s-ar putea ca in realitate sa ai de-a face in curand cu o astfel de persoana si este bine sa iti pazesti spatele, te poti astepta la niste rautati de pe urma carora o sa ai de suferit.

Visul in care te musca un sarpe si nu ai antivenin reflecta o situatie la care nu o sa gasesti solutie, nu o sa ai raspuns intr-o imprejurare incomoda. De asemenea, daca in viata reala ai vreun rival(a) in dragoste atunci s-ar putea sa urmeze si niste neplaceri provocate de acea persoana si inseamna ca o sa ai griji in relatia ta, o sa te temi pentru stabilitatea ei.

Daca sarpele care te musca in vis este mare atunci poti sa te astepti din partea unor parteneri si colegi sa te lase balta exact cand ai mai multa nevoie de ei, visul este un semn ca cineva planuieste sa iti dea treburile peste cap intentionat.

Citește și:  Interpretare vis in care te plimbi intr-o gradina cu flori vestejite

In alte interpretari populare se zica ca visul in care te musca un sarpe veninos semnifica prezenta unei situatii periculoase de care trebuie sa fii constient(a), esti pe cale de a savarsi ceva cu mari repercusiuni asupra ta, mai bine te-ai gandi de zece ori inainte sa pornesti o treaba. Daca nu ai antivenin este posibil ca sa te afecteze in mod permanent.

sarpe cu venin

Visul mai ilustreaza si planul instinctual al vietii tale, reprezinta unele instincte care sunt gata sa iasa la suprafata si sa nu iti dai seama ca o sa pierzi controlul asupra unei situatii. Daca visezi ca te musca un sarpe veninos si nu ai antivenin atunci s-ar putea ca in scurt timp sa cazi prada unei tentatii si sa ai de suferit apoi, de exemplu s-ar putea sa te cuprinda lacomia si din dorinta nestavilita de a avea mai mult sa calci peste sentimentele sau peste interesele altcuiva, fapt care va duce la un conflict.

Asemenea scena este un semn ca trebuie sa iti controlezi foarte bine dorintele nestavilite si lacomia, ce urmeaza dupa ele este doar neliniste si scandaluri interminabile.

Daca visezi ca te musca un sarpe veninos si nu ai pe moment antivenin atunci s-ar putea ca in curand sa te confrunti cu o situatie duplicitara, o sa incerci sa impaci si capra si varza cum s-ar spune, dar in final iti vei da seama ca ai facut o mare greseala adoptand o astfel de pozitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.