Interpretare vis in care semeni legume sau cereale

0
4192
Interpretare vis in care semeni legume sau cereale

Interpretarea viselor in care semeni legume sau cereale se refera la investiti pe care o sa le faci sau la idei pe care doresti sa le pui in aplicare.

Daca visezi ca esti pe un camp si semeni cereale atunci in realitate te gandesti sa faci niste afaceri pe care tu le consideri a fi foarte rentabile, o sa te gandesti sa iti pui in practica noi talente.

Daca te visezi semanand legume nu se poate spune ca are un inteles la fel de pozitiv ca si in cazul cerealelor, in multe cazuri vegetalele semnificand indoieli si esecuri, datorii si lacrimi, de la caz la caz.

Visandu-te ca semeni morcovi poate sa fie o aluzie la sanatatea ta si la sporul banilor, indeosebi pentru o femeie este un semn de fericire in casnicie si noroc la bani.

Daca visezi ca semeni varza atunci in realitate s-ar putea sa fie vorba de un trai foarte ehilibrat, probabil te gandesti cum sa iti dramuiesti mai bine afacerile.

In cazul in care visezi ca semeni legume exista si o explicatie conform careia o sa ai parte de vorbe din partea unora, inca de pe acum semeni discordie sau faci ceva care o sa aduca mare nemultumire altora, drept urmare este foarte posibil sa fie discutii la urma.

plantare legume

Visul in care semeni pe un camp cartofi are conotatii destul de favorabile in ceea ce priveste banii, cartofii simbolizeaza castigurile banesti asadar semanand cartofi iti prepari cu grija urmatoarele profituri, incepi de pe acuma sa iti calculezi cu precautie ceea ce ai de facut pentru a-ti imbunatati o situatie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare kilogram

Daca visezi ca semeni in propria ta gradina ceva legume atunci te poti astepta la cheltuieli suplimentare pe care nu le-ai luat in calcul de la bun inceput, cheltuieli cu familia sau cu afacerile.

Daca iti semeni cereale pe camp in vis totul este cat se poate de bine in ceea ce te priveste, o sa ai o viata prospera si o sa castigi bine. In special daca in vis semeni grau visul este foarte bun, roadele nu ti se vor arata imediat ci in viitor.

Cerealele in vis sau semanatul cerealelor simbolizeaza planurile de durata mai lunga si eforturile sustinute, semnifica faptul ca este bine ceea ce faci momentan, iei deciziile corecte si investesti in ceea ce trebuie, nu iti irosesti energia aiurea.

Daca semeni cereale pe un pamant uscat atunci grijile te vor cuprinde in curand si o sa iti faci ganduri in legatura cu munca ta.
Semanand grau in vis mai poate sa aiba legatura si cu faptele bune pline de credinta, simbolizeaza faptul ca o sa faci ceea ce este drept si cinstit, munca ta este placuta si apreciata iar roadele pe care le vei culege vor fi pe masura.

Daca visezi ca insamantezi cereale atunci in realitate incerci sa vezi daca ideile tale vor da rezultate, experimentezi niste idei care ti-au venit in minte insa nu esti sigur(a) deoacamdata daca este benefic sau oportun sa le dai curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.