Interpretare vis in care apare revista

0
1420
Interpretare vis in care apare revista

Interpretarea viselor in care apare revista. Atunci cand visezi o revista inseamna ca vei primi noutati de peste granite, cineva iti da de stire, daca visezi ca citesti o revista inseamna ca situatia ta materiala va fi mult mai buna si in final nu vei mai avea atatea lipsuri.

Daca visezi ca te uiti pe o revista de teatru inseamna ca o persoana de peste granite pe care nu ai mai vazut-o de multa vreme va veni la tine iar atunci cand visezi o revista obscena inseamna ca vei rata o sansa foarte mare pentru tine de a te face remarcat.

Daca visezi ca treci trupe in revista inseamna ca esti un deosebit de idealist, vrei sa faci multe lucruri in viata si nu te dai in laturi de la nimic.

Se mai spune ca atunci cand visezi ca te uiti pe reviste in fata unui stand de presa inseamna ca vei intalni intr-o calatorie o persoana care nu locuieste in acelasi oras cu tine si o vei iubi foarte mult.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un jurnalist

Daca visezi ca scrii articole, materiale diverse pentru o revista, inseamna ca vei avea foarte multe laude din cauza muncii pe care o pretezi, cei din jur te vor lauda si norocul va fi de partea ta pentru multa vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.