Interpretare vis in care esti intr-un loc pustiu si nu mai este nici o persoana

0
3900
Interpretare vis in care esti intr-un loc pustiu si nu mai este nici o persoana

Interpretarea viselor in care esti intr-un loc pustiu si nu mai este nici o persoana se refera la faptul ca nu ai nici o opreliste in calea ta sau viata iti este lipsita de ingradiri artificiale dar si golita de sentimente in acelasi timp.

Visul in care ratacesti prin pustiu semnifica in unele interpretari neplaceri de durata sau ocazionale, depinde ce alte amanunte mai apar in vis. Daca nu iti mai apare nici o persoana langa tine s-ar putea ca in viata reala sa fie vorba mai degraba de un pustiu sufletesc, o lipsa acuta de sentimente. Ar putea sa se intample o eventuala ruptura intr-o relatie de-a ta si sa te simti efectiv rupt (a de lume, cu amaraciune in inima si fara vreo alta dorinta.

Visul poate foarte usor in acest fel sa simbolizeze o perioada ascetica in urma unei mari si profunde deziluzii.

Daca nu esti intr-o relatie visul arata mai degraba faptul ca nu iti gasesti perechea potrivita si nu esti capabil(a) sa oferi sentimente sau sa iti deschizi inima in fata cuiva.

Mai inseamna si o viata lipsita de afectiunea celor din jur, s-ar putea sa existe pericolul de a petrece  o astfel de viata din cauza felului tau de a fi, probabil esti prea timid(a), ori poate prea inhibat(a) din anumite cauze ori probabil ca te-ai saturat de atatea esecuri in dragoste si te-ai hotarat sau te vei hotara sa renunti la toate relatiile care pana acum nu ti-au adus o multumire sau o bucurie sufleteasca.

esti intr-un loc pustiu

In unele interpretari a te visa singur(a) intr-un loc pustiu mai inseamna si faptul ca nu esti retinut de nimic in actiunile tale, s-ar putea ca in viata reala sa ai un loc de munca delimitat strict insa in cadrul acelui birou sau arii restranse sa nu ai limite de manifestare ori de exercitare a unor profesii.

Citește și:  Interpretare vis in care te indragostesti de o vedeta sau de un profesor

In cazul in care visul prezinta un loc pustiu fara ca nimeni altcineva sa se intrezareasca atunci este posibil ca in viata reala sa scapi de dominatia cuiva, o dominatie care nu iti convine deloc si de care te gandeai sa scapi mai demult. In realitate s-ar putea foarte simplu sa incerci sa iti schimbi locul de munca cu unul in care nu esti batut la cap tot timpul, poate la urma urmei nici nu iti place sa lucrezi in echipa asa de mult.

Visul in care te gasesti intr-un loc pustiu si ai un sentiment extrem de insingurare sau usoara teama semnifica faptul ca este posibil ca intr-una din zile sa treci printr-o faza in care sa realizezi ca nu mai ai pe nimeni in preajma ta in care poti sa ai incredere si o sa te apuce teama de singuratate.

Visul in termeni largi exact acest aspect il evidentiaza cel mai mult asa ca nu ar fi o surpriza sa te trezesti gandindu-te din ce in ce mai mult la o astfel de posibilitate.

In acelasi timp acest gen de vis mai poate semnifica si faptul ca te-ai poticnit in mijlocul unei afaceri, a unei activitati ori a unei relatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.