Interpretare vis in care esuezi cu vaporul pe tarm

0
494
Interpretare vis in care esuezi cu vaporul pe tarm

Interpretarea viselor in care esuezi cu vaporul pe tarm nuanteaza in termeni generali o calatorie sau o veste la care nu te-ai asteptat si care iti prevesteste o posibila conexiune cu cineva de departe. Vaporul in vis simbolizeaza incercarile tale din plan emotional iar tarmul este un simbol al ratiunii, al gandirii rationale si logice.

Daca in vis esuezi pe un tarm poate sa insemne ca ai avut de gand sa faci o lucrare sau sa comunici cu cineva in termeni intuitivi si nu ai reusit. Se poate sa primesti o invitatie de la cineva din alt loc mai indepartat in care sa iti propuna sa aveti o relatie insa dupa o perioada in care ai judecat bine avantajele si dezavantajele te-ai razgandit.

Faptul ca esuezi pe un tarm poate semnifica in temeni cat se poate de ilustrativi avantajele oferite de o gandire logica in detrimentul domeniului emotional. In acest caz poate sa fie vorba in viata reala de o relatie de amor pe care ai fi dorito sa fie sublima dar ti-ai dat seama cu ajutorul gandirii pragmatice ca nu o sa te satisfaca absolut deloc.

Tarmul mari mai simbolizeaza si granita dintre constient si subconstient, este linia de demarcatie dintre planul emotiv si planul rational. In vis daca esuezi in acest fel inseamna ca vrand nevrand in realitate ai ajuns la niste concluzii care te aduc cu picioarele pe pamant.

esuezi cu vaporul pe tarm

Esuarea nu este ceva voluntar, este o intamplare a hazardului pe care nu ai programato insa asa a fost sa fie, drept urmare nu este in mod garantat produsul gandirii si actiunilor tale.

Citește și:  Interpretare vis in care te impaci cu fostul iubit sau cu fosta iubita

La fel si in vis, faptul ca esuezi poate sa simbolizeze faptul ca in viata reala nu esti capabil(a) sa rezolvi niste probleme cu ajutorul strict al intuitiei sau intr-o stare emotiva ci este nevoie mai degraba sa apelezi la niste masuri rationale in urma carora vei ajunge la rezultatele dorite.

Daca in vis vaporul cu care calatoresti se afunda in nisip la tarm poate sa anunte o schimbare fundamentala de tactica intr-o intreprindere de-a ta care presupune comunicarea sau lucrul cu persoane aflate la distanta, poate sa insemne o nereusita din plan sentimental in care ai investit foarte mult suflet, mai este posibil sa fie si un semn ca te vei porni la un drum cu un plan sau avand trasate clar niste obiective insa se va intampla ceva neateptat si toate se vor narui.

Acest vis mai poate fi interpretat si ca o ruptura sentimentala in urma careia o sa ramai singur(a). Daca este sa interpretam mai pragmatic, visul cu vaporul care esueaza poate, de asemenea, sa ofere un indiciu care anunta ca vei intra intr-un bucluc cu afacerea sau cu situatia materiala daca nu iti gandesti bine pasii pe care ii faci.

Intotdeauna vaporul pe mare aparut in vise a mai reprezentat si o veste imbucuratoare, o calatorie cu folos, o intreprindere benefica si relationari cu alte persoane. In cazul in care esueaza in vis pune cumva in cumpana toata scena si ii modifica putin din semnificatia pozitiva, sugerand astfel ca in viata reala s-ar putea sa abordezi total gresit o relatie, o situatie sau un lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.