Interpretare vis în care vezi o salcie

0
3

Dacă în vis vezi o salcie aplecată deasupra apei, înseamnă că vei avea o perioadă neplăcută, cu pierderi, te vei despărți de o rudă apropiată. Salcia în vis este semn de durere, tristețe, suferință sau chiar de doliu.

Să vezi o salcie în vis prevestește o călătorie nefericită, ori sentimente negative din cauza unor prieteni care vor pleca din viața ta. Dacă visezi un câmp cu sălcii, înseamnă că este posibil să ai dificultăți în viață sau chiar mari necazuri cu legea.

Salcia simbolizează și capacitatea de a te adapta împrejurărilor de orice fel. Dacă are ramurile aplecate, dacă este o salcie plângătoare, asta este semn de tristețe și nefericire. Dacă vezi ram verde de salcie, asta înseamnă că vei cunoaște persoane interesante și cu ajutorul lor vei ajunge acolo unde ți-ai dorit.

Alte interpretări ale viselor în care vezi o salcie:

 • Visul în care vezi o salcie înseamnă că vei face o călătorie tristă în viitorul apropiat, însă vei merge cu prieteni care te vor ajuta să-ți îmbunătățești starea de spirit.
 • O salcie cu ramurile aplecate semnifică faptul că vei întâlni un om amabil și matur din punct de vedere emoțional, care te va învăța multe lucruri din experiența sa și te va ajuta să-ți rezolvi problemele și să depășești dificultățile din viața ta.
 • Dacă în vis plantezi o salcie, asta arată certuri și necazuri în familie.
 • O salcie înconjurată de alți copaci în vis prezice doliu.
 • O crenguță de salcie în vis prevestește că vei avea o viață mai bună. Ramura de salcie simbolizează și dezamăgire din cauza unei neînțelegeri, dar și o personalitate insensibilă.
 • Dacă ai visat că te-ai cățărat într-o salcie, înseamnă că vei avea idei interesante.
 • Dacă vei rupe o ramură de salcie în vis, este semn că în realitate vei răni pe cineva fără să vrei și vei regreta.
 • Visul în care un om vede că este înconjurat de o salcie prezice o procesiune funerară.
 • Salcia înseamnă deces sau doliu dacă o visezi în noaptea de sâmbătă.
 • Dacă salcia din vis este ofilită, asta este un semn că trebuie să renunți la gândurile negative și la tristețea din inima ta și să privești viața într-un mod mai optimist. Dacă vei continua cu tristețea, gândurile negre te vor epuiza.
 • O salcie plângătoare în vis este semn de iubire nefericită sau de suferință din dragoste. Un astfel de vis arată și faptul că ai o prietenă apropiată ce va veni la tine să plângă că este în nacaz și îți vei face timp pentru ea, pentru a o consola.
 • Visul în care tai lemne de foc dintr-o salcie prezice faptul că vei primi vești bune cât de curând.
Citește și:  Interpretare vis in care mergi in vacanta si totul este pe dos, nu poti sa te simti bine

Visul în care vezi o salcie și o tai se interpretează ca un gest pe care îl vei regreta mai târziu. Acest vis arată că vei renunța la o persoană care te-a ajutat de multe ori și probabil mai târziu îți va părea rău. Visul este un semn că nu trebuie să judeci oamenii prea aspru și este bine să-ți păstrezi prietenii aproape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.