Pietre pretioase pentru Berbec

0
749
jaspul rosu

Atunci cand ne gandim la pietre pretioase pentru Berbec trebuie sa avem in vizor principalele pietre pretioase atribuite acestei zodii. Zodiacul pietrelor pretioase este unul cat se poate de intersant, avand o istorie la fel de interesanta si controversata. Pietrele pretioase si semipretioase asociate Semnelor zodiacale mai poarta si numele de pietre pretioase astrale.

Inca din cele mai vechi timpuri se considera ca anumite pietre pretioase au puteri magice, iar astrologii antici nu au ezitat sa asocieze aceste pietre magice Semnelor zodiacale. Pietrele pretioase care corespund zodiilor au o mare infleunta asupra celor care le poarta, bineintels conditia fiind ca persoana respectiva sa poarte pietrele pretioase corespunzatoare Semnului zodiacal sub care se afla.

Din timpuri stravechi, pietrele pretioase se numarau printre cele mai valoroase elemente ale naturii, unele dintre acestea avand proprietati deosebite. De-a lungul timpului, aceste obiecte deosebite au primit numeroase conotatii, unele dintre ele chiar oculte, considerandu-se ca sunt cu adevarat magice si au o deosebita infleunta asupra unui individ.

Pietrele pretioase sau semipretioase care corespund fiecarei zodii in parte sunt alese in functie de caracteristicile fiecarei zodii. Ideea de la baza acestor corelatii intre pietrele pretioase si caracteristicile zodiilor este armonia dintre evenimentele de la nivel cosmic si cele de la nivelul teluric.

De-a lungul anilor, asocierile dintre pietrele semipretioase si numeroase domenii printre care si astrologia, au facut ca interpretarea corecta a acestora sa devina din ce in ce mai greu de realizat. In mod normal, fiecarei zodii in corespunde cate o piatra pretioasa sau semipretioasa insa, dupa cum am mentionat si anterior, de-a lungul timpului au mai aparut si numeroase alte interpretari. Initial, au existat 12 pietre pretioase care au fost atribuite fiecarei luni a anului, fapt care i-a influentat pe astrologi sa atribuie fiecarui semn zodiacal piatra pretioasa respectiva.

Citește și:  Horoscop 2013, Anul Sarpelui de Apa - zodia Sagetator

Pietre pretioase pentru Berbec

diamantul

Principala piatra pretioasa atribuita acestui Semn zodiacal este jaspul rosu. Aceasta piatra pretioasa are puteri protective asupra nativilor din zodiac Berbec, fiind in acelasi timp simbolul curajului si fortei. Mai mult decat atat, jaspul rosu este o piatra cu puteri curative, avand rolul de a indeparta energiile negative; reduce starea de nervozitate, iritabilitate si nerabdare a nativului.

Alaturi de jasp, o alta piatra pretioasa specifica Berbecului este diamantul. Diamantul este o piatra pretioasa pura, simbol al dragostei, al spiritualitatii si al sperantei, fiind supranumita si “piatra perfectiunii”.

Smaraldul reprezinta o alta piatra pretioasa atribuita acestui Semn zodiacal. Smaraldul, aceasta deosebita piatra de culoare verde, este simbolul cumpatarii si al bunastarii materiale. Nativii din zodia Berbec care vor purta aceasta piatra pretioasa vor atrage castiguri materiale, insa si armonia in ceea ce priveste viata personala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.