Interpretare vis in care apare o amenintare

0
2435
Interpretare vis in care apare o amenintare

Interpretarea viselor in care apare o amenintare. Daca in vis te simti amenintat inseamna ca trebuie sa fii atent deoarece te paste un pericol iminent. De multe ori simtim senzatia de amenintare in vis deoarece avem o temere, ne este frica sa nu pierdem ceva, totul reducandu-se la nivel psihologic.

De exemplu daca visezi ca esti amenintat cu pierderea averii, inseamna ca nu ai castigat-o prin mijloace prea corecte si din acest motiv e posibil sa fii descoperit si sa pierzi totul, ceea ce te face sa te inspaimanti si sa te simti inconjurat, amenintat.

In alta ordine de idei, amenintarea din vis se mai poate talmaci si prin faptul ca atunci cand nu esti sigur pe tine se poate sa iei decizii gresite.

Deci daca ceva anume te deranjeaza in viata reala ar trebui sa temperezi lucrurile si sa incerci sa nu mai lasi nimci sa iti strice echilibrul.

Fii bun si vei primi bunatate, deoarece amenintarea din vis reprezinta adesea pedeapsa pe care o vom primi in cazul in care nu actionam conform normelor morale si sociale.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un brutar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.