Vibratia numarului 6 in numerologie

0
760
Vibratia numarului 6 in numerologie

Nativii nascuti sub semnul vibratiei numarului 6 au o forta extraordinara de a atrage prin frumusete, prin eleganta, farmec, ele fiind adesea apreciate mai ales pentru felul diplomatic in care se poarta. Nici nu este de mirare tinand seama de faptul ca Venus este planeta care vegheaza asupra acestor nativi, ea le da o energie incredibila si un rafinament indiscutabil. Toate acestea ii vor ajuta foarte mult la locul de munca, pentru ca ei nu pot trai fara dulcegarii, multi ii vor vedea ca si niste copii adesea, care se alinta si le place sa fie apreciati. Nu vor duce lipsa de iubire din partea sexului opus si mai ales in perioada adolescentei sau a tineretii vor cauta multe aventuri, ceea ce si este bine pentru ei si necesar pentru a se dezvolta tot mai mult.

Un lucru trebuie sa fie inteles pentru acesti nativi si anume sa nu incerce nicioadat sa isi atinga telurile prin minciuna sau falsitate deoarece vor da gres si risca sa isi ruineze intreaga viata. Insa majoritatea debordeaza de sinceritatea si au firi foarte deschise, deci nu va fi cazul decat daca sunt presati de imprejurari. In plus ca si sfat din partea noastra pentru cei nascuti sub vibratia numarului 6, este sa incerce sa isi mentina splendoarea si flerul doar pentru prieteni, si pentru scopuri nobile, sa nu faca din aceasta calitate un defect, in caz contrar risca sa se umileasca singuri.

O alta caracteristica a acestor nativi mai este si aceea ca adesea traiesc mai mult viata celor din jur decat propria lor viata, tind sa uite de nevoile lor pentru ca le place sa ajute, iar un defect foarte mare este acela ca sunt risipitori. Ei pot castiga bani foarte usor dar la fel de usor ii pot cheltui si pot face datorii sau ramane fara nici un banut in buzunar, iar aici trebuie sa fie foarte atenti.

Citește și:  Planetele departate de Soare in casa I-a

Sa nu mizeze prea mult pe frumusete, pe ingrijire personala, deoarece aceasta e trecatoare si vor avea nevoie cu timpul si de bogatiile adunate de-a lungul vietii in interior, care la urma urmei sunt cele mai de apreciat. Mai trebuie mentionat si ca sunt firi foarte compasive, nu pot trai fara dragoste si fara cei din familie, adesea ii pun pe acestia inaintea tuturor, chiar si inaintea profesiei, dar trebuie sa invete ca atunci cand le vin bani constant, deci implicit isi dau si interesul pentru serviciu, familia este si ea fericita si implinita.

Ca sa nu etalam doar calitatile acestor nativi trebuie sa mentionam si ca ei au o adevarata putere de a trece de la o extrema la alta, considerata un defect de amploare. Vibratia numarului 6 le da multa pasiune, insa in momentul in care sunt tradati si mintiti, transforma toata dragostea pe care o au in ei in antipatie, dezgust fata de persoana cu pricina. Iertarea nu este deloc in vocabularul lor, nu vor uita niciodata ca trebuie sa isi rascumpere suferinta si vor face tot posibil sa plateasca cu aceeasi moneda.

Avand in vedere ca Venus este mareata guvernatoare a acestor nativi, se pare ca ziua in care totul le merge foarte bine, este ziua de vineri, iar zodiile cu cele mai multe trasaturi predominante din aceasta categorie sunt Balanta si Scorpion si poate Varsator, acestia fiind de asemenea nativi care apreciaza personalitatea puternica, adevarul si omenia.

Cei nascuti sub vibratia numarului 6 se descurca cel mai bine in domenii de creatie, acolo unde farmecul si galanteria ii poate ajuta, indeosebi in muzica sau teatru, insa s-ar potrivi foarte bine in asociatiile non guvernamentale, desi ei trebuie sa invete sa isi impune limite deoarece nu vor reusi sa faca bine pe intreg pamantul si asta ii poate duce la mici depresii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.