Interpretare vis in care apare o casa in flacari sau vezi cum este distrusa

0
61747
Interpretare vis in care apare o casa in flacari sau vezi cum este distrusa

Interpretarea viselor in care apare o casa in flacari sau vezi cum este distrusa duce cu gandul la o reinnoire a vietii tale sau a unui aspect esential, o renastere sau un eveniment ce te va obliga sa repornesti din temelii o afacere sau altceva.

Daca visezi ca apare o casa in flacari ar putea sa simbolizeze distrugerea temporara a confortului tau, o sa urmeze in viata ta o perioada presarata cu schimbari mai mici sau mai mari, te vei muta in alta parte, iti vei gasi o noua slujba, vei incepe o noaua afacere dupa ce afacerea veche se va distruge.

Daca visezi ca o casa este distrusa de foc simbolizeaza ca sufletul tau va trece prin foc, asta ar putea sa sugereze focul mistuitor al unor sentimente si emotii foarte aprinse si patimase, te vei transforma din acest punct de vedere, ti se va transforma toata fiinta din cauza unei mari deceptii in dragoste sau din cauza unor simtaminte pe care nu le poti marturisi cuiva.

Visul in care iti apare o casa poate sa fie si o aluzie la un refugiu, o impacare, un loc unde iti gasesti linistea si alinarea, tocmai de aceea visul ar putea sa fie un semn ca ceea ce cauti tu nu se afla in locul in care esti sau in locul in care tinzi sa tragi mereu, probabil in realitate ai doar impresia ca ti-ai gasit locul potrivit in bratele unei persoane insa timul va demonstra ca nu este chiar asa, o sa afli mai multe pe parcurs si planurile ti se vor da peste cap serios.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi primăvara

casa distrusa de flacari

Daca in vis iti apare o casa in flacari care arde de tot inseamna ca in realitate o sa trebuiasca sa incepi de la capat o afacere importanta, o noua relatie sau o noua iubire se va infiripa dupa un timp de convalescenta sentimentala.

In alte situatii visul in care o casa veche arde din temelii poate sa simbolizeze renuntarea definitiva sau reinnoirea unui trecut indepartat, la amintiri si memorii legate de o veche relatie sau de un aspect ce are legatura cu fosti prieteni, parinti, aspecte uitate care pot sa reapara tumultos in viata dar sub o alta forma.

Daca in realitate ai nostalgia trecutului si te tot gandesti la cineva atunci se poate ca acel sentiment sa iti reapara doar sub o alta forma, poate una mai evoluata sau mai aprinsa.

Daca in vis iti apare o casa darapanata ce arde de tot atunci s-ar putea ca in realitate sa scapi de greutatile prin care treci momentan, de grijile din familie sau in legatura cu munca, tot ce te deranjeaza la statutul tau va disparea in curand si viata ta, sau cel putin unele aspecte, vor cunoaste o imbunatatire substantiala.

Daca visezi ca iti apare o casa somptuoasa ce arde din temelii pana nu mai ramane nimic atunci este posibil ca in realitate intelectul sau spiritualitatea ta sa aiba putin de suferit, toata gloria si aura unor percepte pe care le-ai cristalizat in mentalul tau sa se sfarame intr-o clipa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.