Interpretare vis în care apare un gardian

0
894
Interpretare vis in care apare un gardian

Atunci când visezi un gardian înseamnă că (mai ales în tradiția românească) vei avea probleme cu banii, nu vei fi în stare să progresezi deloc pe plan financiar deoarece îți este mereu frică să nu fii furat și ești în stare să îți faci investițiile bune.

Atunci când visezi că cineva este gardian și stă mereu cu ochii pe tine înseamnă că în realitate ești foarte controlat, gardianul din vis putând fi chiar șeful tău de la locul de muncă sau partenerul de viață care dă dovadă de foarte multă gelozie, posesivitate și vrea în permanență să știe ce faci și încotro te îndrepți.

În cazul în care visezi că stai ca și gardian la o bancă sau în altă instituție publică înseamnă că ai un temperament inexplicabil, îi șochezi pe cei din jurul tău cu alegerile pe care le faci și nu ești în stare nici măcar ție să îți dai o explicație bună. Pur și simplu nu ești rațional.

Gardianul din vis mai poate însemna și faptul că trebuie să fii foarte precaut cu tot ceea ce faci, e posibil să încalci normele și convențiile sociale, morale sau chiar legale, fiind posibil să fii tras la răspundere.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o bancă

gardian

Mai poate apărea și o altă formă a gardianului în vis și anume aceea a paznicului la o poartă iar aici semnificațiile sunt foarte distincte deoarece poarta să însemne chiar poarta raiului, ori poarta inimii tale sau a rațiunii, a spiritului, rezultând astfel că ești foarte precaut cu persoanele pe care le lași să intre înăuntrul tău.

Un gardian în vis poate simboliza nevoia de protecție, autoritate sau control în anumite aspecte ale vieții tale. Poate reprezenta sentimentul de siguranță sau, dimpotrivă, de restricție și limitare.

De asemenea, gardianul poate indica o parte a sinelui tău care încearcă să păstreze ordinea sau să împiedice anumite comportamente. Pentru a înțelege mai bine aceste simboluri, este util să explorăm și contexte în care simți nevoia de evadare, cum ar fi un vis în care încerci să evadezi dintr-o închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.