Interpretare vis in care apare un gardian

0
374
Un gardian Sursa: sivbarceamare.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un gardian. Atunci cand visezi un gardian inseamna ca (mai alesin traditia romaneasca) vei avea probleme cu banii, nu vei fi in stare sa progresezi deloc pe plan financiar deoarece ti-e mereu frica sa nu fii furat si esti in stare sa iti faci investitiile bune. Atunci cand visezi ca cineva este gardian si sta mereu cu ochii pe tine inseamna ca in realitate esti foarte controlat, gardianul din vis putand fi chiar seful tau de la locul de munca sau partenerul de viata care da dovada de foarte multa gelozie, posesivitate si vrea in permanenta sa stie ce faci si incotro te indrepti.

Un gardian Sursa: sivbarceamare.blogspot.com
Un gardian
Sursa: sivbarceamare.blogspot.com

In cazul in care visezi ca stai ca si gardian la o banca sau in alta institutie publica inseamna ca ai un temperament inexplicabil, ii sochezi pe cei din jurul tau cu alegerile pe care le faci si nu esti in stare nici macar tie sa iti dai o explicatie buna. Pur si simplu nu esti rational.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un tigan

Gardianul din vis mai poate inseamna si faptul ca trebuie sa fii foarte rpecaut cu tot ceea ce faci, e posibil sa incalci normele si conventiile sociale, morale sau chiar legale, finid posibil sa fii tras la raspundere. Mai poate aparea si o alta forma a gardianului in vis si anume aceea a paznicului la o poarta iar aici semnificatiile sunt foarte distincte deoarece poarta sa insemne chiar poarta raiului, ori poarta inimii tale sau a ratiunii, a spiritului, rezultand astfel ca esti foarte precaut cu persoanele pe care le lasi sa intre inauntrul tau.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.