Astrologi din tara noastra

3
2871
Astrologi din tara noastra

Chiar daca in tara noastra astrologia este luata intr-o oarecare masura asemeni unui joc de fapte si consecinte, mai ales in cadrul revistelor mondene, care adesea implica o pagina de horoscop ce nu este actualizata si nici macar veridica, exista si cateva publicatii, chiar daca majoritatea on – line, care pun accentul pe ceea ce inseamna relatia umana cu astrele si o serie de astrologi din tara noastra devin tot mai talentati si mai docti in ceea ce inseamna stiinta stelelor.

Cateva nume cunoscute deja in mediul online, clasati ca fiind astrologi celebri sunt de pilda: Minerva, Valeriu Panoiu, Veres Zoltan cat si Andreea Talmazan, insa cu siguranta faima lor nu a depasit faima Uraniei, un astrolog de prestigiu care citeste in astre mai ceva ca o ghicitoare in ghioc. Si sa nu uitam nici de Neti Sandu de la ProTV care, desi pare sa nu spuna prea multe noutati sau lucruri impresionante, este la fel de consacrata printre astrologii din tara noastra. Chiar daca aceste nume atat de sonore au devenit ceea ce sunt numai datorita mediatizarii, merita mentionati si alti astrologi pe care ii vom discuta putin mai jos.

La noi in Romania exista si o asociatie care aduce in acelasi loc mai multi astrologi, numita Asociatia Astrologilor Romani, cu prescurtarea Aar, aceasta fiind insa o asociatie formata mai mult din cei pasionati de astrologie in sine, ca si amatori si nu neaparat ca profesionisti. Aici se promoveaza foarte mult si se sustin principiile astrologiei, interesele celor pasionati de aceasta stiinta, in plus, aduna pe cei care sunt condusi in viata de o pasiune comuna: stiinta stelelor si influenta lor asupra oamenilor. Printre principalele scopuri ale astrologilor si ale Asociatiei se enumera: aducerea la cunostinta la un nivel international a astrologilor romani si a practicarii astrologiei in Romania, dezvoltarea cat mai potrivita a astrologiei in Romania, perfectionarea acesteia pe plaiurile mioritice, obtinerea de fonduri si de orice fel de resurse pentru a crea un domeniu astrologic cat mai atractiv in tara noastra.

Citește și:  Ascendent in Sagetator

Printre activitatile care au loc in cadrul asociatiei astrologilor romani se remarca: colocvii la nivel national, conferinte de presa si intre membrii asociatiei, participarea la manifestari si simpozioane, toate sunt tinute atat la nivel national cat si la nivel international. In plus, Asociatia are si un mediu de dezvoltare on line, cat si scris, in cadrul caruia se publica foarte multe articole, scrise de catre astrologi romani, acestia fiind si principalii realizatori ai buletinelor periodice. Cuprinsul si punctul de interes al acestora se indreapta atat catre o evolutie personala cat si catre o evolutie obiectiva care sa propulseze intreaga populatie romana catre o stiinta oculta, care ascunde multe taine de o incredibila veridicitate.

 

Valeriu Panoiu
Valeriu Panoiu sursa: http://valeriupanoiu.blogspot.com/2019/02/video-horoscopul-lunii-februarie-2019.html

Printre astrologii din tara noastra se mai numara si Mariana Cojocaru, cea care a vorbit despre finalizarea crizei economice in Romania si care de altfel a realizat si o harta astrala a intregului tinut romanesc. Si nu in ultimul rand Firicel Ciarnau, un profesor din Simeria, cunoscut la nivel national, un astrolog roman constroversat care a reusit sa desluseasca intregul program politic al Romaniei in momentul modificarilor ce aveau loc intre Basescu si Geoana. Totusi, astrologii din tara noastra nu sunt atat de vestiti, in ciuda faptului ca in mediul on – line functioneaza foarte bine.

In cele din urma orice astrolog fie el expert sau pasionat poate sa devina cunoscut prin intermediul unui blog, iar aceasta stiinta nu este atat de imposibil de cunoscut, iar cunostintele de baza sunt accesibile pana si celor mai simple minti umane. Astfel ca ne putem raporta, in cadrul astrologilor din tara noastra, la o mare varietate, chiar daca nu luam in seama numele de la sfarsitul unor nesemnificative articole care reprezinta horoscopul zilnic.

3 COMENTARII

  1. Mie sincer imi place si de Antonia Dragomir, am vazut-o la TV si apoi am avut o sedinta cu ea. Are un site in care este explicat ce si cum

  2. Vorbiti aici de astrologii care apar a tv . Aveti idee cati nu vor sa-si bata joc de astrologie si nu apar la mizerii astea de emisiuni? Va spun eu – multi, foarte multi. Unii sunt pe net si sunt foarte buni. Nu vreau sa numesc pe nimeni sa nu fiu considerata partinitoare. Cat cateva bloguri pe care le citesc des. Fara ele astrologii ce apar la tv v-ar spune numai regurgitatisme. Si ei se documenteaza de acolo. La tv fac bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.