Interpretare vis in care apare un elicopter

0
19793
Interpretare vis in care apare un elicopter

Interpretarea viselor in care apare un elicopter. Atunci cand visezi un elicopter care zboara inseamna ca vei fi foarte neindreptatit de catre toti superiorii tai, de la locul de munca, e posibil sa intri si in conflicte cu colegii, poate chiar sa ai unele probleme in relatiile sociale insa supararile iti vor trece destul de usor, fara nici un fel de complicatii.

Elicopterul din vis mai poate reprezenta si o avansare la locul de munca insa daca il vezi pe cer inseamna ca toate necazurile tale vor zbura. Chiar daca vei avea parte de o nedreptate, aceasta va trece repede.

Pe de alta parte daca visezi ca mergi cu elicopterul, e posibil sa fii implicat in unele evenimente de amploare, sa fii in centrul atentiei, sa nu uiti insa de propriile dorinte, ori chiar nevoi. Foarte importanta este insa si starea pe care ne-o da un elicopter in vis, deoarece in functie de aceasta ne putem da seama mult mai bine si de ce fel de evenimete este vorba.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un sac

Din punct de vedere psihologic, atunci cand visezi un elicopter inseamna ca in realitate esti o persoana care vrea sa avansezefoarte repede, dai dovada de perseverenta. E posibil ca din dorinta de a fi cel mai bun insa, sa ii ranesti si pe cei din jurul tau, sa ii calci in picioare, asadar nu uita niciodata de unde ai pornit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.