Interpretare vis in care esti salvat de un politist

0
1297
Interpretare vis in care esti salvat de un politist

Interpretarea viselor in care esti salvat de un politist se refera la situatiile in care simti vinovatie fata de cineva sau sentimentul ca nu procedezi corect intr-o situatie.

In alte cazuri visand ca esti ajutat sau salvat de un politist inseamna ca te vei achita de niste obligatii sau munci, o sa reusesti cu greu sa termini ce trebuie cu ajutorul cuiva de incredere.

Daca o persoana feminina viseaza ca este salvata de un politist atunci s-ar putea sa fie ceruta in casatorie, visul simbolizeaza gasirea perechii sau in orice caz o relatie mai stabila si de viitor cu cineva.

Visul in care te salveaza un politist pe strada semnifica faptul ca vei reveni in curand la ganduri mai curate, o sa te decizi sa nu te mai bagi in treburi care nu te privesc in mod neaparat pe tine.

Politistul in vis este un simbol al regulilor, al conduitei, in functie de ipostaza in care apare poate sa capete si alte conotatii precum ar fi o disputa, comunicare institutionala, servitute fata de ceva, corectitudine, cateodata morala, o disputa etc.

politista

In aceasta ordine, pe rand, se poate spune ca a visa un politist care te salveaza de la o cearta sau de la un conflict, presupune ca o sa primesti ceva comunicari sau raspunsuri pozitive de la ceva institutii, o sa te hotarasti eventual sa ajuti pe cineva, o sa iti corectezi comportamentul fata de cineva sau te asteapta un eveniment oficial.

Faptul ca te salveaza poate sa sugereze faptul ca vei avea un ajutor mai substantial in directia respectiva, o sa te bucuri de un sprijin, chiar si discret, pentru a lua o decizie sau a avea o realizare.

Citește și:  Interpretare vis in care urci pe scari si nu se mai termina scarile

Daca visezi ca te salveaza un politist inseamna ca iti vei onora cu succes o promisiune insa o sa te ajute cineva. In alte interpretari se zice ca visul in care te salveaza un politist semnifica protectia cuiva sau faptul ca o sa te controlezi intr-o situatie mai tumultoasa. In acest sens este vorba de caracterul navalnic pe care incerci sa ti-l controlezi cu maiestrie atunci cand este nevoie.

Un asemena vis presupune si un alt aspect suplimentar si anume de ce sau de cine te salveaza politistul, de cele mai multe ori al treilea aspect fiind chiar esential in deslusirea scenei, fiind astfel indiciul de baza care concluzioneaza intreaga actiune.

Se poate ca in vis sa iti apara o persoana cunoscuta, de exemplu o prietena, o cunostinta sau un amic si politistul te salveaza de mania lor si atunci intregul vis capata o turnura aparte, s-ar putea sa ajungi la o intelegere potrivita in cazul unei mici dispute, o sa iti calci pe inima si o sa accepti si alte pareri.

Daca visezi ca te salveaza un politist de un animal salbatic precum un urs sau un lup atunci cineva cu influenta s-ar putea sa intervina si sa te scape de niste abuzuri la care o sa fi supus(a) de catre persoane neprietenoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.