Interpretare vis în care vezi un pui de pasăre sau puișori

0
440

Puișorul în vis, oricum ar fi, are în general o interpretare pozitivă. Puișorul simbolizează schimbări plăcute în viața ta, sau faptul că dorințele tale se vor îndeplini. Pentru asta însă trebuie să fii activ, să dai dovadă de curaj și ambiție.

Visul în care apare un cuib de păsări cu pui simbolizează fericire în familie. Dacă ești singur, înseamnă că îți vei întemeia o familie. Dacă ești deja căsătorit, puișorul simbolizează nașterea unui bebeluș. Dacă în vis, cuibul este gol, înseamnă că este cel mai bun moment să faci o schimbare în viața ta. Cuibul este un simbol al potențialului tău în schimbarea planurilor de viitor.

De-a lungul istoriei, puii de pasăre au fost asociați cu simboluri de reînnoire și începuturi noi. În multe culturi, aceste creaturi mici și fragile sunt văzute ca semne ale speranței și ale potențialului neexplorat. Așadar, când visezi la pui de pasăre, s-ar putea să te gândești la posibilitățile neexplorate din viața ta sau la oportunitățile pe care le-ai putea avea.

Mai mult, visul la pui de pasăre poate indica și o conexiune profundă cu natura sau cu ciclurile naturale ale vieții. Este posibil ca subconștientul tău să te încurajeze să îți îmbrățișezi latura instinctuală sau să îți reevaluezi relația cu mediul înconjurător.

Alte interpretări ale viselor în care apare un pui de pasăre sau un puișor:

 • Un puișor singur în vis este semn foarte bun, arată că ești o persoană independentă, puternică, gata să-și realizeze planurile. Visul prezice că vei face totul bine, dar este indicat să ai mai multă încredere în tine.
 • Dacă visezi un ou de puișor și îl spargi, este semn că trebuie să acționezi cu îndrăzneală pentru a-ți depăși anxietatea și nesiguranța, pentru a-ți pune în aplicarea planurile.
 • Dacă în vis salvezi un puișor și îl păstrezi, arată că este posibil în viața reală să faci bine unui copil aflat într-un necaz. De asemenea, acest vis indică și faptul că ești capabil să-ți construiești bunăstarea și fericirea cu propriile mâini.
 • Visul în care omori un puișor este un avertisment că ai luat decizii greșite, care îți pot influența planurile. Visul arată că trebuie să iei alte decizii, pentru a nu-ți distruge propriul viitor fără să-ți dai seama.
 • Un puișor în vis este semn de liniște și realizarea dorințelor.
 • Puișorul în vis simbolizează prosperitatea, bogăția, căsătoria fericită.
 • Dacă visezi un puișor frumos colorat este semn de schimbări pozitive în viața ta. Dacă o femeie are acest vis, înseamnă că va avea parte de iubire și se va căsători.
Citește și:  Interpretare vis în care te ascunzi de cineva și îți e frică de a fi descoperit

puisori

Cuibul de pasăre în vis – interpretări:

 • Cuibul simbolizează schimbare de reședință, o afacere de succes.
 • Dacă în vis vezi un cuib în care puii au fost părăsiți, înseamnă că vei avea parte de anumite eșecuri din cauza propriilor greșeli.
 • Dacă în vis vezi ouă de pui în cuib care eclozează, este semn că vei scăpa de stres, frică și anxietate.
 • Un pui căzut din cuib în vis prezice că în realitate te vei confrunta cu anumite probleme, care îți vor crea stări de confuzie.
 • Dacă vezi în vis un cuib cu un pui mort este semn că în curând vei fi dezamăgit de soartă, deci trebuie să te pregătești să depășești evenimentele neplăcute. Acestea însă sunt trecătoare și viața ta va reveni în curând la normal.
 • Visul în care vezi un cuib, în care o pasăre își hrănește puiul, simbolizează faptul că vei întâlni o persoană, care va avea un rol important în viața ta.

Dacă în vis vezi un puișor este semn de nesiguranță, probabil în viața reală ți-ai asumat prea multe responsabilități la care nu ai capacitatea de a face față și ai nevoie de ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.