Interpretare vis in care apare un carucior

1
564
Un carucior Sursa: carucioare-copii-review.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un carucior. In cazul in care ai visat un carucior, acesta nu prevesteste nimic bun deoarece in traditia romaneaca este vazut ca fiind aducatorul bolilor, a necazurilor. Atunci cand visati un carucior gol se spune ca veti avea parte numai de lipsuri si de multe ghinioane, nimic nu va va iesi bine, toate vor da gres, insa daca visati ca plimbati un copil mic in carucior inseamna ca veti initia unele activitati pentru casa foarte utile si relaxante.

Un carucior Sursa: carucioare-copii-review.blogspot.com
Un carucior
Sursa: carucioare-copii-review.blogspot.com

In cazul in care visati ca aveti un carucior plin cu de toate, alimente, produse de curatat si altele inseamna ca situatia financiara actuala va cunoaste unele urcusuri, destinul va va fi favorabil si nimic nu va sta in calea fericirii voastre. In schimb daca visati ca cineva va fura acel carucior plin inseamna ca trebuie sa fiti foarte precaut deoarece cineva pune ochii pe bunurile pe care le aveti si e posibil sa vrea sa si le insuseasca. Tot aici, in cazul in care visati ca acel carucior care vi se fura era gol inseamna ca in cele din urma hotii nu vor reusi sa va ia nimic.

Atunci cand visezi un carucior pentru copii acesta sugereaza de fapt un instinct matern foarte dezvoltat, faptul ca iti doresti sa iti intemeiezi o familie si ca vrei stabilitate in viata ta. Insa in cazul celor care deja au copii e posibil sa se puna problema altfel, fiind vorba de dorul pe care il duc copiilor, mai ales daca acestia sunt departe ori de faptul ca vor sa fie iar copii, sa se rasfete, sa isi alinte acea parte copilareasca din ei. In cazul in care visati un carucior de copil gol, acesta nu poate prevesti lucruri prea bune, mai ales pentru ca sugereaza lipsuri, tristete, nerealizarea visurilor.

In cazul in care visezi un carucior cu doua roti inseamna ca vei avea parte de boala si de cateva necazuri, trebuie sa incerci sa te feresti ca sa nu le amplifici si mai mult. In cazul in care visezi tripleti intr-un caurcior inseamna ca vei reusi sa castigi o suma frumoasa de bani, posibil ti se va mari si salariul la locul de munca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here