Interpretare vis in care apare un obiect electronic / electronice

0
1242
Interpretare vis in care apare un obiect electronic electronice

Interpretarea viselor in care apare un obiect electronic / electronice. Atunci cand visati o orga electronica inseamna ca va trebui sa primiti o suma de bani, poate o marire de salariu sau un bonus de la locul de munca iar atunci cand visati o soba electrica inseamna ca aveti parte de nesiguranta, nu sunteti stabil in ceea ce faceti si nimeni nu va poate oferi aceasta certitudine de reusita.

Un aparat de ras electric inseamna ca trebuie sa fiti foarte atent la tot ceea ce faceti, deoarece e posibil sa va pandeasca un mare pericol, mai ales daca nu stiti in ce va implicati sau persoanele alaturi de care intrati intr-o anumita problema.

Atunci cand visezi un radiator electric se spune ca in realitate vei avea parte de foarte multe probleme mai ales in ceea ce priveste situatia ta materiala, e posibil sa ai pierderi, poate fi vorba chiar de pierderea locului de munca insa in acest context putem implica si faptul ca ati putea pierde o persoana iubita.

Asa cum am aratat si la simbolurile pentru cuvantul „electrocutare”, in general cand apare un vis legat de curent electric, acesta nu aduce deloc semne bune, mai ales pentru ca in realitate curentul este periculos, poate provoca moarte, astfel incat, orice obiect care functioneaza pe baza de curent este un potential pericol in cazul in care iti apare in vis.

Citește și:  Interpretare vis in care apare galbeni - bani

electronice

Atunci cand visezi ca repari un aparat electric pe care incerci sa il repari inseamna ca in realitate vrei sa incerci sa lucrezi mai mult asupra unor planuri din viata ta. Poate nu te consideri destul de educat si incerci sa iti upgradezi cunostintele, vrei sa inveti mai mult, poate nu te consideri expert in domeniul tau de munca si vrei sa iti aprofundezi cunostintele, ori poate sugera si faptul ca nu te simti un om suficient de bun si incerci sa devii mai sociabil cu cei din jur, mult mai adunat si mai tolerant.

Atunci cand visati un aparat electric ori mai multe elctrocasnice acestea pot sugera si faptul ca aveti nevoie de anumite lucruri in viata, mai ales cand vine vorba de viata de familie. E posibil sa simtiti nevoia unor achizitii fara de care nu mai puteti functiona in mod normal, care reprezinta o necesitate imperioasa, indiferent cat de mult incercati sa va lipsiti de ele.

Puteti consulta si simbolul pentru cuvantul „curent electric” pentru o mai buna interpretare a visului.

Necesar este si sa consultati simbolul fiecarui obiect care va apare in vis ca fiind electric, in parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.