Interpretare vis in care ai invidie foarte mare pe cineva

0
1207
Interpretare vis in care ai invidie foarte mare pe cineva

Interpretarea viselor in care ai invidie foarte mare pe cineva reflecta o dorinta nestavilita de a lega o prietenie cu cineva anume, cu o persoana pe care o simpatizezi foarte mult sau la care ti in mod deosebit.

Visul in care invidiezi pe cineva refecta in general faptul ca doresti ceva de la o persoana sau de la o situatie, ai pretentii la ceva, iti doresti foarte mult un lucru, o imagine publica, un statut, o relatie sau orice altceva.

Daca visezi ca invidiezi o fata inseamna ca iti doresti foarte mult prietenia acelei fete sau, din alt unghi, se poate ca sa ai nevoie de anumite trasaturi comportamentale sau talente pe care persoana respectiva le poseda.

S-ar putea sa doresti sa ai acea inocenta ca in vremea copilariei, s-ar putea sa vrei sa posezi talentul de a proceda cu multa diplomatie intr-o viitoare confruntare indeologica sau de alta natura.

In linii generale visul arata ca nu ai capacitatea de a trata anumite probleme in stil impartial. Daca visezi ca esti foarte invidios(oasa) pe un prieten este un semn ca in viata reala o sa ai o relatie foarte stransa cu acel prieten, sau ai vrea sa ai anumite calitati de-ale lui.

In alte interpretari visul in care esti extrem de gelos(oasa) pe cineva reprezinta o stare de neincredere in anumite persoane apropiate, exista posibilitatea ca sa nu ai incredere in tine la un moment dat ori nu ai incredere deplina ca o anumita actiune sau activitate profesionala o sa iti aduca implinire sau macar multumire.

esti invidios pe cineva

Faptul ca esti invidios pe un coleg in vis denota faptul ca nu ai incredere in colegialitatea acelui coleg sau nu ai increderea ca proiectul la care lucrezi impreuna cu el ar putea avea sanse de reusita.

Citește și:  Interpretare vis in care descoperi ca cineva din familie a comis o crima

Ai dubii mari referitoare la anumite impliniri in munca sau in cariera ta profesionala, te indoiesti ca o sa primesti suport din partea cuiva sau nu crezi ca o anumita relatie profesionala sau un parteneriat va avea sanse de a se materializa in vreun fel.

Daca visezi ca esti invidios(oasa) pe seful tau este un semn ca in viata reala nu ai incredere ca esti apreciat asa cum meriti sau iti vei dori sa ai o influenta puternica asupra celor din jur precum are el.

In situatia in care visezi ca esti foarte gelos(oasa) pe o vedeta de cinema de exemplu reflecta neincrederea pe care o ai in aptitudinile tale, nu te crezi in stare sa iesi din anonimat cu un lucru original, cu un talent anume sau, se poate ca in viata reala sa iti doresti sa ai succes intr-un domeniu anume sau care are tangente cu vedeta respectiva.

Probabil consideri ca un anumit comportament sau gestica particulara a unui star de cinema ti-ar folosi intr-o anumita imprejurare, s-ar putea sa iti aduca niste castiguri sa imbunatatiri de imagine in fata celorlalti.

In cazul in care visezi ca esti foare invidios(oasa) pe o pesoana saraca s-ar putea ca in realitate sa actionezi cu mai multa modestie si cumpatare verbala intr-o relatie cu cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.