Iubire si bani – Balanta – ianuarie 2013

0
61
Iubire si bani - Balanta - ianuarie 2013

Relatii sociale si amoroase pentru Balanta in ianuarie 2013

Relatiile sociale si amoroase pentru Balanta in luna ianuarie 2013 se pare ca sunt cam tensionate insa intr-un sens bun, avand in vedere ca totul se va transforma pentru ei intr-o goana nebuna dupa pasiune, dupa armonie si iubire frumos fructificata. Insa trebuie sa fie prudenti deoarece totul se poate modifica pentru ei, daca nu sunt precauti, in cicumstante nefavorabile. Totul va fi pentru ei in luna ianuarie un haos continuu, o lupta pentru a castiga echilibrul, calmul, prietenii vor fi si ei un punct foarte bun de ajutor pentru tot ceea ce inseamna atmosfera Balantelor.

E posibil ca in a doua jumatate a lunii sa fie vorba chiar si de un drum alaturi de o persoana de sex opus, o calatorie care sa favorizeze toate aspectele dorite de Balante si anume cultura, arta, frumosul, ineditul, invatatura. In luna ianuarie nativii din zodia Balanta vor avea foarte multa energie, moralul lor va fi foarte ridicat, insa este indicat pentru ei sa se implice si in activitati de natura fizica, sa isi putina si muschii corpului in miscare si nu numai pe cei ai mintii si ai sufletului.

Citește și:  Planetele, interpretare astrologica

Bani si cariera pentru nativii din zodia Balanta in ianuarie 2013

In cariera se poate spune ca nativii din zodia Balanta nu au o perioada in care sa se faca prea observati. Ei pornesc in noul an cu o energie destul de modica pentru munca, pentru relatiile din mediul profesinal, se poate spune ca nici macar nu ii intereseaza acest aspect, mai ales pentru ca inainte de toate iubirea primeaza si iubirea este cea care le umple de viata.

Insa trebuie sa mentionam si ca la sfarsit de luna ei vor reusi sa treaca peste aceasta lipsa de motivatie si in momentul in care isi pornesc motoarele pentru a capata un prestigiu vor ajunge acolo unde si-au dorit intotdeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.