Interpretare vis in care te joci cu un caine negru

0
2084
Caine negru, Foto: dogsblog.com

Interpretarea viselor in care te joci cu un caine negru reflecta o persoana apropiata pe care nu o cunosti cu adevarat, o persoana care iti poate provoca pierderi.

Daca visezi ca te joci cu un caine negru reprezinta in cele mai multe cazuri o situatie de potential pericol, cineva se poate sa te tradeze, o sa ai o nemultumire vis a vis de un prieten pe care il credeai devotat, visul te avertizeaza in legatura cu o persoana din apropierea ta care are ganduri ascunse.

Visul in care apare un caine negru prezinta doua simboluri in acelasi timp si anume cainele care sugereaza ideea unui prieten, face referire la devotament si sentimente puternice si culoarea neagra, simbolizand partea nevazuta a lucrurilor, partea negativa a unei persoane.

Caine negru, Foto: dogsblog.com
Caine negru, Foto: dogsblog.com

Daca visezi ca te joci cu un caine negru atunci in realitate s-ar putea sa te increzi prea mult in cineva pe care nu il cunosti indeajuns, iti vei pune increderea intr-o persoana care poate sa te tradeze atunci cand te astepti mai putin.

Privit din aceasta perspectiva visul aduce atentia la un cerc restrans de prieteni sau cunostinte in care te invarti si de unde s-ar putea sa te trezesti cu o surpriza mai putin placuta.

Daca visezi ca te joci cu un caine negru atunci poti sa te astepti la mici pierderi materiale sau la mici necazuri, situatii mai neplacute, este posibil sa ai neplaceri din pricina unui coleg la locul de munca ori sa te trezesti cu un vechi prieten care iti face feste pe la spate.

Citește și:  Interpretare vis in care esti un caine, pisica sau alt animal de casa

Uneori a visa asa ceva mai simbolizeaza si joaca cu focul sau acceptarea unor situatii instabile sau periculoase dintr-un anumit punct de vedere, este ca si cum ai recunoaste inoportunitatea unei activitati sau actiuni dar totusi o faci.

In acelasi timp se poate aprecia ca visul in care te joci cu un caine negru poate sa reprezinte acceptul sau compromisul de a fi in compania cuiva despre care stii cu siguranta ca nu iti poarta cele mai bune ganduri.

Daca visezi ca te joci cu un catel negru, un pui de caine, atunci visul simbolizeaza un potential negativ cu posibilitate de crestere in viitor, o samanta de cearta sau un inceput de tradare din partea cuiva apropiat.

Daca te joci cu un catel negru in vis atunci in realitate trebuie sa fi constient(a) ca in preajma ta s-ar putea crea o stare te tensiune daca nu esti atent(a), inca de pe acuma sunt puse semintele unei viitoare stari conflictuale care in timp va deveni din ce in ce mai evidenta.

Daca visezi ca in timp ce te joci cu un caine mai si latra pe deasupra atunci este cu atat mai relevant deoarece anunta apropierea unei primejdii, trebuie sa fi foarte atent(a) in viitorul apropiat deoarece te paste o mare deznadejde sau un pericol de a pierde ceva.

Visul in care te joci cu un caine negru si te musca semnifica greutati pe care le vei suporta cu mari eforturi, este un semn de viata grea.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.