Interpretare vis in care apare o veste

0
1339
Interpretare vis in care apare o veste

Interpretarea viselor in care apare o veste. Atunci cand visezi ca primesti o veste buna inseamna ca te paste o boala mare, vei avea parte de neimpliniri, mai ales daca visezi ca primesti vestea de la un barbat.

Se mai spune ca daca visezi ca primesti vesti bune atunci e posibil sa ai parte de noroc iar daca visezi ca primesti vesti rele in realitate vei avea parte de unele dezamagiri.

Daca visezi ca ai primit o veste buna inseamna ca nu ei reusi sa realizezi ceea ce ti-ai dorit iar daca visezi ca vestea te bucura tare inseamna ca vei avea probleme de sanatate.

Daca visezi ca primesti o veste de la un barbat inseamna ca nu vei reusi sa te realizezi in viata iar atunci cand visezi ca duci cuiva o veste inseamna ca reusesti sa depasesti in sfarsit toate greutatile pe care le ai de multa vreme.

o veste buna

In cazul in care visezi ca primesti vesti noi inseamna ca te vei distra foarte tare si te vei bucura pentru o fapta anume insa e posibil acest cintext numai in cazul in care primesti vestea de la un om pe care il stii in vis.

Citește și:  Interpretare vis in care apare intalnire

Daca visezi vesti urate, care te pangaresc inseamna ca vei avea o mare nenorocire iar atunci cand visezi vesti noi inseamna iti vor trece toate supararile. In cazul in care visezi o veste buna se mai spune in unele traditii ca vei avea o perioada plina de suparari, e posibil sa pierzi pe cineva si sa fii in pericol de moarte.

O veste veche pe care o primesti in prezent in vis reprezinta multe ganduri necurate, multe griji, trebuie sa te pazesti deoarece e posibil ca multi sa aiba dorinta de a-ti face rau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.