Interpretare vis in care apare o veste

0
97
O veste Sursa: petrumihaisacu.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o veste. Atunci cand visezi ca primesti o veste buna inseamna ca te paste o boala mare, vei avea parte de neimpliniri, mai ales daca visezi ca primesti vestea de la un barbat. Se mai spune ca daca visezi ca primesti vesti bune atunci e posibil sa ai parte de noroc iar daca visezi ca primesti vesti rele in realitate vei avea parte de unele dezamagiri.

O veste Sursa: petrumihaisacu.blogspot.com
O veste
Sursa: petrumihaisacu.blogspot.com

Daca visezi ca ai primit o veste buna inseamna ca nu ei reusi sa realizezi ceea ce ti-ai dorit iar daca visezi ca vestea te bucura tare inseamna ca vei avea probleme de sanatate. Daca visezi ca primesti o veste de la un barbat inseamna ca nu vei reusi sa te realizezi in viata iar atunci cand visezi ca duci cuiva o veste inseamna ca reusesti sa depasesti in sfarsit toate greutatile pe care le ai de multa vreme. In cazul in care visezi ca primesti vesti noi inseamna ca te vei distra foarte tare si te vei bucura pentru o fapta anume insa e posibil acest cintext numai in cazul in care primesti vestea de la un om pe care il stii in vis.

Daca visezi vesti urate, care te pangaresc inseamna ca vei avea o mare nenorocire iar atunci cand visezi vesti noi inseamna iti vor trece toate supararile. In cazul in care visezi o veste buna se mai spune in unele traditii ca vei avea o perioada plina de suparari, e posibil sa pierzi pe cineva si sa fii in pericol de moarte. O veste veche pe care o primesti in prezent in vis reprezinta multe ganduri necurate, multe griji, trebuie sa te pazesti deoarece e posibil ca multi sa aiba dorinta de a-ti face rau.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here