Interpretare vis in care apare un cauciuc

0
4140
Cauciuc Sursa: anvelope-cauciucuri-online.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un cauciuc. Atunci cand visezi ca ai manusi de cauciuc inseamna ca va trebui pe viitor sa faci alegeri importante, sa iei o serie de decizii de baza, de care e posibil sa depinda viitorul tau, deci trebuie sa fii foarte atent la ceea ce alegi. Cand visezi talpi de cauciuc inseamna ca esti o persoana timida si nu ai suficienta incredere in puterile tale si in ceea ce esti, ar trebui sa te bazezi mai mult pe propriile tale forte, chiar daca adesea dai gres, nu trebuie sa te temi, a gresi e omeneste.

Cauciuc Sursa: anvelope-cauciucuri-online.blogspot.com
Cauciuc
Sursa: anvelope-cauciucuri-online.blogspot.com

Cauciucul din vis reprezinta adesea si faptul ca unele persoane pe care le cunosti de putina vreme vor fi foarte haine fata de tine, cor avea ganduri ascunse si dau dovada de viclenie. Daca visezi ca faci o pana de cauciuc la masina si nu ai timp sa schimbi roata inseamna ca trebuie sa ai foarte mare grija la trafic, deoarece e posibil sa fii implicat intr-un accident rutier. Daca visezi in schimb ca repari pana de cauciuc inseamna ca vei intra in polemici cu unele persoane care iti sunt dragi, insa aveti neintelegeri de natura sa va strice relatiile.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un Diametru

Atunci cand visezi un baston de cauciuc inseamna ca vei cunoaste o persoana in care te vei putea increde la nevoie, chiar daca la un moment dat iti va intoarce spatele fiind total impotriva ta. Daca visezi o roata de cauciuc inseamna ca ti-e teama de ceea ce iti poate rezerva viitorul, esti nesigur pe tine si nu iti exploatezi la maxim capacitatile.

Cauciucul din vis reprezinta adesea faptul ca esti o persoana care se adapteaza foarte usor, esti foarte sociabila, dai dovada de maleabilitate si nu te plafonezi in fata insucceselor. Te poti mula dupa circumstante insa in acelasi timp poate sugera si faptul ca esti o persoana care nu prea cunoaste stabilitatea sufleteasca, mergi de la un gand la altul, te pierzi in sentimente. O minge de cauciuc in vis simbolizeaza faptul ca ai abilitatea de a te adapta din mers, de a face fata oricaror provocari, nu esti deloc rigid si te dai dupa cum bate vantul, ceea ce poate fi bine dar si rau, avand in vedere ca nu iti respecti principiile mai deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.