Interpretare vis in care apare un vapor

0
13529
Interpretare vis in care apare un vapor

Interpretarea viselor in care apare un vapor. Atunci cand visezi un vapor inseamna ca vei avea parte de o calatorie plina de bucurii, de multa fericire, iar un accident de vapor in vis poate reprezenta un drum total neasteptat dar si esec in afaceri.

Cand visezi ca te plimbi, calatoresti cu vaporul inseamna ca de fapt vei primi multe noutati din departare, iar un cargou in vis reprezinta faptul ca vei avea parte de tentatii mari pe care trebuie sa incerci sa le invingi.

vapor

Un cos de vapor inseamna si faptul ca se vor deschide orizonturi noi in viata ta iar daca visezi un vapor cu fum inseamna ca vei afla o noutate care te surprinde in mod placut. Un vapor cu pasageri in vis reprezinta faptul ca vei avea parte de multe certuri in familie iar un vapor de razboi inseamna ca vei avea parte de o nereusita, de un ghinion.

In cazul in care visezi un vapor plin, incarcat inseamna ca va trebui sa te intorci la timpurile vechi, bune, sa iti amintesti de trecut.

Daca visezi ca te afli pe un vapor inseamna ca vei face o calatorie pe care de multa vreme o aveai in calcul. Daca visezi un vapor lasat in voia valurilor inseamna ca vei avea parte de o mare primejdie iar daca te visezi la bordul unui vapor inseamna multa bogatie. Totodata cand visezi ca mergi cu vaporul inseamna ca vei face o calatorie cu folos iar un vapor pe ape linistite inseamna ca vei avea parte de multa liniste sufleteasca.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un contor

Daca visezi ca mergi cu vaporul spre ape noi, insa sunt involburate inseamna ca dificultatile din viata ta vor lua sfarsit. Daca visezi un vapor pe mare inseamna ca vei primi vesti bune insa daca visezi un pilot pe vapor inseamna ca vei avea parte de castiguri mari in viitorul apropiat.

vaporas

Cand visezi un vapor care soseste in port inseamna ca o etapa din viata ta va lua sfarsit, fie ca e buna sau rea iar o timona de vapor inseamna tot o calatorie.

Un vapor vazut de departe in vis reprezinta faptul ca viata ti se va schimba intr-un mod placut si situatiile rele vor lua sfarsit. Traditia romaneasca este de parere ca atunci cand visezi un vapor se poate sa te casatoresti in curand si ca vei avea parte si de o serie de alte evenimente interesante in viata ta iar in traditia occidentala inseamna ca vei avea parte de calatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.