Interpretare vis in care aranjezi multe bancnote sau monede

0
9436
Interpretare vis in care aranjezi multe bancnote sau monede

Interpretarea viselor in care aranjezi multe bancnote sau monede ilustreaza tentative de a administra situatia financiara mai mult sau mai putin precara pe care o ai ori incercari de a face planuri pentru viitor.

Daca visezi ca aranjezi monede pe masa este un semn care arata ca ai pierdut anumite oportunitati si incerci sa iti reevaluezi sansele facand noi planuri. Afacerile ti-au mers prost si vrei sa iti dai seama care sunt cauzele concrete care au dus la situatia actuala.

Daca monedele sunt de aur atunci se intrevad sanse promitatoare insa putine la numar, urmeaza o perioada destul de dificila in care trebuie sa muncesti mult ca sa strangi rezultate. Se anunta o corvoada dar daca planul este bine pus la punct vor aparea si rezultatele.

In cazul in care visezi monede de argint pe care le aranjezi ordonat este un semn ca iti vei limpezi capul de ganduri si probleme, o sa iti faci ordine in gandire si actiune. Monedele de argint mai simbolizeaza si caracterul puternic, regulile de baza dupa care te ghidezi in viata sau intr-o activitate anume.

Este posibil ca in curand sa apelezi la reguli stricte dupa care sa te coordonezi in tot ceea e faci. Daca in vis iti apar monede de cupru atunci poti sa te astepti la niste dezamagiri pe plan profesional.

aranjezi bani

Visul in care aranjezi multe bancnote in teancuri simbolizeaza capacitatile tale de a face ceva anume sau, din punct de vedere spiritual, poate sugera faptul ca ai resurse mari pentru a investi intr-un concept sau pentru a te angaja la o activitate serioasa. In termeni largi simbolizeaza puterea ta de a face ceva, de a te manifesta intr-un fel anume ori energia pe care poti sa o oferi sau sa o investesti intr-un proiect.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un ghiveci

Bancnotele asezate in teanc reprezinta un viitor imbelsugat, o perioada de prosperitate si fericire de care vei beneficia. Daca te visezi asezand teancuri de bancnote este un semn ca poti castiga la jocurile de noroc, mai inseamna ca o sa primesti vesti multe si bune. Mai sugereaza si faptul ca iti dramuiesti actiunile, faci planuri mari de viitor si incerci sa investesti foarte sigur.

Daca bancnotele sunt foarte uzate in timp ce le aranjezi in teancuri atunci este un semn de oboseala, s-ar putea sa ai niste temeri in legatura cu niste afaceri sau vesti care te vor pune pe ganduri. De asemenea mai indica si vorbe scoase pe seama averii tale de catre cunostinte si eventuali parteneri de afaceri.

Daca in vis bancnotele sunt nou-noute se poate ca in curand sa incepi o afacere foarte promitatoare, sa cunosti persoane noi care iti vor aduce niste mici bucurii. In acelasi timp acest vis semnifica si constientizarea faptului ca succesul si prosperitatea se afla acum in propriile tale maini, ai control asupra vietii tale pana in cele mai mici amanunte.

In acelasi timp mai arata o posibila hotarare pe care o vei lua in sensul conservarii avutiei, sau a confortului pe care il ai in acest moment. S-ar putea ca in viitorul apropiat sa iti gasesti o alta locuinta sau un alt mediu in care sa te bucuri de ceea ce ai strans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.