Interpretare vis in care te lupti cu un taur intr-o arena

0
974
Taur in arena, Foto: frstephensmuts.wordpress.com

Interpretarea viselor in care te lupti cu un taur intr-o arena poate face legatura cu o disputa legala pentru niste posesiuni materiale sau un litigiu in instanta pentru niste bani. Mai poate simboliza si lupta cu propriul sine in care te zbati sa iti controlezi apucaturile autoritare si incapatanarea.

Taur in arena, Foto: frstephensmuts.wordpress.com
Taur in arena, Foto: frstephensmuts.wordpress.com

A visa ca te lupti cu un taur in arena simbolizeaza in acelasi timp o disputa in baza anumitor reguli si conduite, nu e ceva haotic ori lipsit de organizare, asadar cu usurinta se poate spune ca acest vis anunta o posibila confruntare in instanta cu o persoana pentru posesia unor valori sau drepturi. Arena poate simboliza un perimetru sau un domeniu de exemplu, poate sa fie o sala de judecata sau orice alta forma care presupune legi, reguli si autoritati.

Taurul in vis este o persoana in primul rand puternica, un inamic redutabil, incapatanat si foarte tenace care o sa-ti puna mari probleme. Exista sansa ca in viitor sa te lupti pentru niste bani cu un neam sau cu o alta persoana foarte hotarata. In afara de faptul ca simbolizeaza o disputa legala inversunata, visul in care te vezi in arena mai exprima si infrangerea, cu alte cuvinte s-ar putea foarte bine sa pierzi o viitoare disputa in asemenea imprejurari.

Daca visezi ca te lupti cu un taur furios si negru atunci ar fi intelept din partea ta ca pe viitor sa te pregatesti temeinic pentru orice situatie deoarece visul anunta un deznodamant care nu te avantajeaza decat in cazul in care visezi ca omori taurul din arena.

Citește și:  Secretele planetei Venus – interpretare astrologica

Daca visezi ca taurul te alearga prin arena atunci s-ar putea sa suferi niste abuzuri la locul de munca sau din partea unor autoritati. In cazul in care te raneste sau te impunge cu coarnele inseamna pierderi banesti, pagube suferite de pe urma unor conflicte cu cineva, cu o persoana careia ii datorezi ceva poate sau i se cuvine ceva si nu poate obtine din cauza ta.

La nivel psihologic a te lupta intr-o arena cu un taur simbolizeaza lupta cu propria ta personalitate, lupta cu defectele tale in special. In cazul in care taurul din arena are coarne mari atunci inseamna ca ai prea mare incredere in tine, esti o persoana infumurata si ai de pierdut mult din cauza asta. Daca taurul este mare si negru atunci ai o parte a personalitatii tale care este foarte negativa, este multa rautate in ea, infumurare, sete de razbunare si lipsa de compasiune.

Daca taurul visat este alb atunci te lupti cu propriul tau egoism si nu iti scoti in evidenta aspectele frumoase ale personalitatii tale. Daca taurul da din copite si este amenintator simbolizeaza incapatanarea extrema pe care o ai chiar si atunci cand vezi ca doar pierzi din cauza acestei trasaturi de caracter.

Acest vis anunta si confruntari interioare in fiinta ta profunda cu scopul de a te adapta unor noi situatii de munca sau in alta activitate, poate ilustra incercarea de a te integra intr-o comunitate profesionala care functioneaza dupa anumite reguli si organigrame ce iti dau mari batai de cap.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.