Interpretare vis in care te mananca pielea si te scarpini pana iese sangele

0
926
Interpretare vis in care te mananca pielea si te scarpini pana iese sangele

Interpretarea viselor in care te mananca pielea si te scarpini pana iese sangele reprezinta situatii neplacute in care te chinui sa reincepi o activitate, o munca sau un proiect, sa urmaresti un idee anume ori o relatie.

A visa ca te mananca pielea si te scarpini pana la sange semnifica in linii generale rateuri simultane ori mici reusite insa doar in urma unor eseuri la care depui eforturi foarte mari.

Daca visezi ca te mananca pielea rau de tot si te scarpini pe maini pana iese sange inseamna ca activitatea pe care o faci in momentul de fata te solicita foarte tare, ai dificultati in rezolvarea unor probleme de la locl de munca, discutii si contre inutile cu unii colegi si eventuale certuri cu sefii.

Visul in care te mananca pielea de pe picioare si te scarpini pana la sange inseamna mari indoieli in legatura cu planurile de viitor si drumul pe care vei merge, sugereaza greutatea cu care reusesti sa te concentrezi asupra unu ideal concret in viata ta in general sau intr-o perioada limitata de timp.

A te scarpina in vis reflecta unele frustrari, anxietate si uneori se mai poate spune ca asemenea ipostaza releva faptul ca ai inamici multi care iti pot produce pagube.

te scarpini pana la sange

Visul in care te mananca pielea fetei si te scarpini pe fata pana la sange reprezinta barfe multe si vorbe aiurea din partea unor cunostinte sau neamuri, s-ar putea sa te implice cineva in fel de fel de intrigi murdare din cauza carora iti vei pata imaginea. De asemenea mai poate sa fie si un semn de lingusire din partea persoane false in ideea de a obtine favoruri cu ajutorul tau.

Citește și:  Interpretare vis in care esti acoperit de sange fara sa fi ranit

Daca te scarpini pe gat inseamna ca este posibil ca in in scurt timp sa ai unele boli usoare sau, dupa alte interpretari, visul acesta prefigureaza unele dificultati in a-ti pastra statutul moral in fata unor situatii fragile sau in fata unor persoane rautacioase. Este posibil ca in viata reala sa nu ai destula libertate de actiune din cauza unor imprejurari nefericite, si astfel sa ratezi sansa de a duce pana la sfarsit o activitate sau un proiect.

Visul in care te mananca pielea si te scarpini pana la sange pe spate este un semn ca persoane apropiate sau chiar mai indepartate te dezagreaza pe ascuns si au ostilitate fata de tine, s-ar putea sa afli in curand de asemenea prieteni si sa iti dai seama cu uimire cat rau ti-au facut ani de zile fara ca sa afli. In aceasta situatie se poate intampla sa fie vorba chiar si de neamuri sau prieteni foarte apropiati.

A te scarpina la nas pana iese sange poate sa reflecte in realitate vorbe mincinoase pe care le-ai spus odata sau o sa le rostesti in scurt timp si in urma carora o sa aiba de suferit imaginea ta, statutul, apoi mai exista posibilitatea sa pierzi bani din cauza unor promisiuni facute si nerespectate. Visul in general arata efectele negative ale unor fapte de-ale tale si pagubele  care survin in pe urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.