Interpretare vis in care esti fotografiat sau faci tu poze

0
16131
Interpretare vis in care esti fotografiat sau faci tu poze

Interpretarea viselor in care esti fotografiat sau faci tu poze are legatura cu atentia asupra unor lucruri sau necesitatea de a acorda o atentie mai mare anumitor aspecte ale vietii tale.

Daca visezi ca faci niste poze unui grup de oameni e un semn ca este nevoie sa te integrezi intr-o comunitate mai restransa ori e necesar sa intri intr-un colectiv de munca daca doresti sa ai rezultate multumitoare. De asemenea, in cazul in care visezi ca esti fotografiat(a) poate sugera ideea de a fi in centrul atentiei la un moment dat, sau, la fel de bine, s-ar putea ca sa auzi vorbe neplacute despre tine.

Aspectul simbolizeaza ca esti subiectul unor discutii intr-un mediu privat. Visul in care pozezi anumite scene arata faptul ca atentia ta trebuie sa se concentreze pe aspectele relevate de scena respectiva, s-ar putea sa recunosti anumite persoane sau locuri ceea ce denota ca in viitorul apropiat exista sansa ca acele persoane sau locatii sa aiba o semnificatie aparte pentru tine.

Daca in vis esti la o petrecere unde te distrezi si cineva te pozeaza atunci se poate ca cineva sa fii pus ochii pe tine in eventualitatea unei relatii de prietenie. Visul mai poate sa faca legatura si cu anumite evenimente din trecut, intamplari si persoane care au influentat deciziile si actiunile tale intr-un mod nebanuit si neinteles si care se reflecta in prezent in viata ta.

faci fotografie

De exemplu, daca visezi ca cineva iti face o poza in timp ce esti la serviciu poate exprima faptul ca cineva te-a remarcat mai de mult la locul de munca iar astazi beneficiezi de anumite pozitii si avantaje datorita interventiei in secret a acelei persoane.

Citește și:  Interpretare vis in care esti in fata unei cladiri si nu gasesti pe unde sa intri

Daca visezi ca fotografiezi o femeie care iti surade atunci este posibil sa intalnesti o persoana vicleana si trebuie sa fii cu bagare de seama. Daca esti tu cel fotografiat de o femeie este un semn ca s-ar putea sa suferi niste pierderi financiare.

Daca visezi ca esti la o nunta si faci poze este posibil sa ai anumite frustrari si regrete in urma unei rupturi de relatii. In acelasi timp simbolizeaza si recunoasterea unor lacune in viata ta, nevoia de a te implica in ceva serios si nevoia de a trece la un alt nivel de gandire.

Daca esti fotografiat in timp ce faci baie este un semn ca cineva vrea sa iti faca o bucurie, in curand o sa primesti o veste care te va scoate din monotonie si iti va umple ziua de lumina. S-ar putea sa visezi ca pozezi tu pe cineva intr-o postura mai intima iar acest lucru simbolizeaza increderea pe care o ai in anumite persoane sau atentia pe care o acorzi secretelor cuiva.

Exista posibilitatea ca in zilele urmatoare sa auzi niste secrete despre o persoana cunoscuta si care o sa te faca sa iti schimbi atitudinea generala. La fel de relevant este si ceea ce simti cand esti fotografiat in vis. Daca persista un sentiment de frustrare si timiditate atunci e clar ca te vor deranja obiectiile pe care le vei auzi despre tine in perioada urmatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.