Interpretare vis in care apare un covor

0
35217
Interpretare vis in care apare un covor

Interpretarea viselor in care apare un covor. Atunci cand visezi un covor infasurat inseamna ca vei ascunde unele lucruri sau fapte urate din viata ta, pe care le-ai facut de multa vreme, ori incerci sa iti maschezi unele aspecte negative ale caracterului tau iar daca visezi ca ai cumparat un covor acesta poate reprezenta faptul ca reusesti sa duci la final o serie de proiecte pe care le-ai inceput de multa vreme insa abia ti-ai dat seama cat sunt de importante si ca ai putere necesara cat sa le finalizezi.

Atunci cand visezi ca bati un covor inseamna ca vei primi o veste extrem de interesanta pentru tine, vei avea parte de bucurie iar daca visezi un covor rupt acesta reprezinta dificultatile, necazurile peste care vei trece foarte repede.

Cand visezi un covor pe perete inseamna vei avea succes intr-o calatorie pentru locul de munca iar daca visezi ca esti intr-o incapare care are pe jos un covor frumos si colorat inseamna ca ai parte de liniste, de armonie interioara si de noroc. Atunci cand visezi ca mergi pe un covor mai lung inseamna ca vei trece printr-o perioada favorabila in viata.

Daca visezi ca lucrezi la un covor inseamna ca vei avea parte numai de lucuri bune, toata te vor bucura in viata si nu vei intampina nici un obstacol in realizarea planurilor tale. Totodata un covor in vis mai reprezinta si faptul ca simti nevoia sa fii protejat, vrei sa te ajute cei din jur sa te ocroteasca si sa nu fii deranjat de nimic.

Covorul mai poate fi privit si ca o proiectie, ca ceea ce acopera solul, avand in vedere ca daca il visezi inseamna ca vrei sa te ascunzi, vrei sa fii nevazut, oarecum izolat, sau vrei sa ai parte de afectiune ocrotitoare.

Pe de alta parte covorul din vis reprezinta si faptul ca esti un om stabil, ai multa imaginatie ceea ce te ajuta la locul de munca, in viata, te ajuta sa prosperi, ideile tale sunt pline de maturitate, vrei sa fii un om asezat la casa lui, insa te si implici in multe activitati sociale, poate chiar vrei sa te implici intr-o relatie de durata si sa te legi de o persoana anume pe viata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un galbenus de ou

covor

Pe de alta parte covorul din vis mai poate reprezenta si faptul ca incerci sa te protejezi singur de rautatile lumesti, vrei sa te ascunzi intr-o lume imaginara, in care duritatea si falsitatea nu au loc.

Atunci cand visezi ca calci pe un covor foarte frumos inseamna ca simti nevoia sa traiesti in eleganta, in luz, vrei sa ai parte de mult confort, insa ai vrea ca toate acestea sa-ti pice ca din cer. Foarte mult conteaza intr-un astfel de vis si toate culorile ce iti apar, starea ta din vis, cand pasesti pe covor, iar astfel ne putem raporta la faptul ca exact asa se va asterne si viata noastra, cum ne este in vis.

Daca visezi un covor magic inseamna ca simti nevoia sa fugi de realitate, nu vrei ca cineva sa te constranga, e posibil sa fii limitat in relatia cu iubitul, iubita sau sa vrei sa scapi de unele sarcini de la locul de munca. Un covor intins pe jos inseamna ca e posibil sa primesti oaspeti in casa, ori ca vei primi tu o invitatie la masa, in curand sau chiar la o petrecere de pomina.

Atunci cand visezi un covor intins pe jos, acesta iti mai poate sugera in realitate si ca esti mereu bine primit si apreciat de catre prieteni, cei din jur te omagiaza, motiv pentru care mereu te cheama in jurul lor, vor sa te aiba aproape, le provoci multa simpatie, insa si tu ii intelegi si ii ajuti la randul tau.

Cand visezi un coovor adunat inseamna ca e posibil ca viata sa ti se schimbe dar nu vei avea nici un fel de rezultatet palpabile, iar daca visezi un covor provizorat inseamna ca te modifici ca si persoana, iti schimbi mult caracterul.

Covorul presarat cu flori in vis inseamna ca vei avea parte de confort, cei din jur iti vor da o stare de bine mereu, insa vrei si sa fii apreciat, astepti sa te laude lumea pentru cat esti de bun. Covorul cu flori mai poate insemna si faptul ca veti fi chemat la o mare sarbatoare sau la un eveniment de proportii care este foarte important la nivel social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.