Interpretare vis în care apare un covor

0
35306
Interpretare vis in care apare un covor

Atunci când visezi un covor înfășurat înseamnă că vei ascunde unele lucruri sau fapte urâte din viața ta, pe care le-ai făcut de multă vreme, ori încerci să îți maschezi unele aspecte negative ale caracterului tău, iar dacă visezi că ai cumpărat un covor, acesta poate reprezenta faptul că reușești să duci la final o serie de proiecte pe care le-ai început de multă vreme, însă abia ți-ai dat seama cât sunt de importante și că ai puterea necesară ca să le finalizezi.

Atunci când visezi că bați un covor înseamnă că vei primi o veste extrem de interesantă pentru tine, vei avea parte de bucurie, iar dacă visezi un covor rupt, acesta reprezintă dificultățile, necazurile peste care vei trece foarte repede.

Un covor într-un vis poate avea mai multe semnificații, de la confort și căldură până la ascunderea unor secrete. Aceste vise pot sugera că ești pe cale să descoperi ceva nou sau să te confrunți cu aspecte ale trecutului pe care le-ai ascuns.

covor

Poate simți că ai trecut peste ceva sau că te simți “învelit” într-o situație. De asemenea, dacă te-ai gândit la obiecte pufoase și confortabile în visul tău, te-ar putea interesa și interpretarea visului în care apare ceva pufos. Acesta poate oferi o perspectivă suplimentară asupra sentimentelor și emoțiilor tale actuale.

Când visezi un covor pe perete înseamnă că vei avea succes într-o călătorie pentru locul de muncă, iar dacă visezi că ești într-o încăpere care are pe jos un covor frumos și colorat înseamnă că ai parte de liniște, de armonie interioară și de noroc.

Atunci când visezi că mergi pe un covor mai lung înseamnă că vei trece printr-o perioadă favorabilă în viață.

Dacă visezi că lucrezi la un covor înseamnă că vei avea parte numai de lucruri bune, toate te vor bucura în viață și nu vei întâmpina niciun obstacol în realizarea planurilor tale.

Totodată, un covor în vis mai reprezintă și faptul că simți nevoia să fii protejat, vrei să te ajute cei din jur să te ocrotească și să nu fii deranjat de nimic.

Covorul mai poate fi privit și ca o proiecție, ca ceea ce acoperă solul, având în vedere că dacă îl visezi înseamnă că vrei să te ascunzi, vrei să fii nevăzut, oarecum izolat, sau vrei să ai parte de afecțiune ocrotitoare.

Pe de altă parte, covorul din vis reprezintă și faptul că ești un om stabil, ai multă imaginație, ceea ce te ajută la locul de muncă, în viață, te ajută să prosperezi. Ideile tale sunt pline de maturitate, vrei să fii un om așezat la casa lui, însă te și implici în multe activități sociale. Poate chiar vrei să te implici într-o relație de durată și să te legi de o persoană anume pe viață.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cauciuc

Pe de altă parte, covorul din vis mai poate reprezenta și faptul că încerci să te protejezi singur de răutățile lumii, vrei să te ascunzi într-o lume imaginară, în care duritatea și falsitatea nu au loc.

Atunci când visezi că calci pe un covor foarte frumos înseamnă că simți nevoia să trăiești în eleganță, în lux, vrei să ai parte de mult confort, însă ai vrea ca toate acestea să-ți cadă ca din cer. Foarte mult contează într-un astfel de vis și toate culorile ce îți apar, starea ta din vis, când pășești pe covor, iar astfel ne putem raporta la faptul că exact așa se va așterne și viața noastră, cum ne este în vis.

Dacă visezi un covor magic înseamnă că simți nevoia să fugi de realitate, nu vrei ca cineva să te constrângă, e posibil să fii limitat în relația cu iubitul, iubita sau să vrei să scapi de unele sarcini de la locul de muncă. Un covor întins pe jos înseamnă că e posibil să primești oaspeți în casă, ori că vei primi tu o invitație la masă, în curând sau chiar la o petrecere de pomina.

covor

Atunci când visezi un covor întins pe jos, acesta îți mai poate sugera în realitate că ești mereu bine primit și apreciat de către prieteni, cei din jur te omagiază, motiv pentru care mereu te cheamă în jurul lor, vor să te aibă aproape, te provoci multă simpatie, însă și tu îi înțelegi și îi ajuți la rândul tău.

Când visezi un covor adunat înseamnă că e posibil ca viața să ți se schimbe, dar nu vei avea niciun fel de rezultate palpabile, iar dacă visezi un covor provizoriu înseamnă că te modifici ca și persoană, îți schimbi mult caracterul.

Covorul presărat cu flori în vis înseamnă că vei avea parte de confort, cei din jur îți vor da o stare de bine mereu, însă vrei și să fii apreciat, aștepți să te laude lumea pentru cât ești de bun.

Covorul cu flori mai poate însemna și faptul că vei fi chemat la o mare sărbătoare sau la un eveniment de proporții care este foarte important la nivel social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.